Ga naar inhoud

mgvdijk

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mgvdijk

  1. Goeden middag, Bedankt voor uw reactie stap 1 is makkelijk, maar niet wat ik wil. Ik wil de router, ook als "router" gebruiken. Beide subnet mask staat op 255.255.255.0 Router 1 kan ik niet veranderen Router 2 kan ik wel veranderen Is het niet zo dat ik in Router 1 iets met port range forwarding of port range triggering? Van mijn camera systeem moest ik dus in router 1 wel port range forwarding invullen Of is dit alleen met externe verbinding te maken
  2. Heb zelf ook 4 camera, via telefoon kan ik buitenaf wel inzien. Er moet een nieuwe verbinding erbij komen Op de telefoon, die toegang door de router krijgt. Dus de bestaande interne toegang die u al heeft En een extra verbinding voor buitenaf. Zal thuis kijken of ik screenshot kan maken Welke camerasysteem heeft u?
  3. Ik heb een modem/router. Cisco EPC3928AD EuroDocsis 3.0 2-port Apps Voice Gateway ip 10.0.0.1 Hier zitten onder andere op: router 2 ip 10.0.0.99 en mac adres gereserveerd Printer Camera TV beneden Mediaserver etc. Ik heb nu router 2 aangesloten op router 1 Netgear WNR3500v2 static 10.0.0.99 gateway 10.0.0.1 Use router as DHCP server start ip 10.1.1.2 hier heb ik aangesloten verschillende computers tv boven (met internet) etc. Ik heb met de computers en tv op router 2 internet zowel draadloos als bekabeld. Ik kan alleen via tv op router 2 niet de media server vinden op router 1 Ik kan van pc op router 2 niet printen via printer op router 1 in config van router 2 zit ook nog een lan setup Deze staat ip addres op 10.1.1.100 en subnet mask op 255.255.255.0 moet ik dit aanpassen? Wat gaat hier fout? Ik heb natuurlijk ook op internet gekeken. Ik kan hier geen topics over vinden, niet wat ik denk, ja dat past bij mij wat ik nodig heb. Handleidingen ingezien, helaas engels en dat heb geen zin bij mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.