Ga naar inhoud

davy1991

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door davy1991

  1. neh , ik heb geen vertragingen meer met mijn pc en grafisch gaat het ook goed. de laatste versie ( 8.5 fzo iets ) van avg had ik. is er nog een mogelijkheid om mijn documenten ergens terug te vinden of zijn deze volledig weg met zo'n systeem herstel?
  2. het systeemherstel is naar de eerste datum hersteld, ik vond geen andere datum meer. ik had idd nieuwe programma's geinstalleerd ( Ccleaner , tunesleeve, avg )
  3. een tijd geleden zat mijn computer vrij hard vast.en deed hij moeilijk ( reageerde traag ) , liep vast enzo verder . Een week geleden wou ik hem opstarten en hij bleef steken eigenlijk , hij bleef zichzelf opstarten. ik heb toen een systeemherstel gedaan waardoor mijn computer nu eigenlijk wel deftig werkt. maar ik ( denk ik ) al mijn bestanden kwijt ben. de map van " mijn documente " is leeg. Al mijn programma's staan er ook niet meer op , maar ik vind ze wel terug in de map van program files. ondertussen is hij nog eens blijven steken in het opstarten , ik heb weer een systeemherstel gedaan en heb dus weer et zelfde voor. hebben julie enig idee wat er gebeurt kan zijn bij mijn pc? en of het mogelijk is om ergens die documenten terug te vinden van vroeger?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.