Ga naar inhoud

Pietvb

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pietvb

  1. Hey Yannick, heb je het al eens kunnen bekijken? Groeten
  2. Ik denk dat het deze is: Processor-kloksnelheid De kloksnelheid van de processor in MHz. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt. 3000 MHz Processorfamilie De processorserie waartoe de processor behoort. Intel Xeon Aantal geïnstalleerde processoren Aantal processoren en ondersteuning voor multi-processing 1 processor Processor-upgrade Eventuele processor-upgrades die beschikbaar zijn voor dit product. Maximaal twee processoren worden ondersteund Processor Dit is het onderdeel van een computer dat de echte dataverwerking doet. Intel® Xeon™ 3,2-/3-/2,8-GHz processor (800-MHz/1 MB L2); Intel® Xeon™ 3,2-/3-/2,8-GHz processor (800-MHz/2 MB L2) Chipset De chipset draagt zorg voor de communicatie tussen processor en de rest van de computer (randapparatuur, geheugen). Meestal bestaat de chipset uit 2 aparte chips: de Northbridge en de Southbridge. De eerste regelt het snelle verkeer tussen de processor en het geheugen en de grafische kaart (via de AGP). De tweede zorgt voor communicatie met de tragere componenten van de PC: de harde schijven, diskettestations, toetsenbord, USB en de andere slots naast de AGP. Intel® E7320 chipset Front-side bus processor Snelheid van de processors Front Side Bus (FSB) in megahertz (1 miljoen trillingen per seconde). De FSB is de bus die zorgt voor data-overdracht tussen de CPU (processor) en de northbridge van het moederbord. De maximale theoretische bandbreedte van de FSB wordt bepaald door het produkt van het aantal bits, de kloksnelheid en het aantal data-transfers die per kloktik worden uitgevoerd. 800 MHz Meerdere processors Description of the multi-processor capabilities of the product Upgraden naar twee processoren is mogelijk Interne cache Intern L1 cache geheugen. Dit is werkgeheugen dat in de processor gebouwd is en veel sneller is dan gewoon werkgeheugen. 1 of 2 MB geïntegreerd Level 2 cache
  3. met windowstoets+pause kom ik enkel bij system info, maar daar staat hetzelfde. Waar moet ik juist kijken? Thanks
  4. ACPI/Geniuneintel_-_X86_Family_15_model_4/_0 Is het dit dat je moet weten?
  5. Heb de 32-bit versie gedownd bij opstarten melding: This Intel processor is not supported. This program will not continue.
  6. Er zat redelijk wat stof in de ventilators ;-)) Een uur of vier zonder crash gehad, dan 2x kort na elkaar. Is momenteel bezig met een Memtest deze: MemTest: RAM reliability tester for Windows Heeft gedurende half uur reeds staan testen, 0 errors tot hiertoe
  7. Heb ondertussen de stofzuiger eens bovengehaald en alles werk tot nu toe, al 1 uur zonder crash, afwachten dus. Zal straks de rest eens bekijken nu eerst mijn werk erdoor jagen ,-)) Het is een HP PROLIANT ML150 Hoe doe ik een goede memtest?
  8. waar kan ik die juist vinden? zal morgenvroeg eens kijken, nu slapen bedankt alvast
  9. Niks veranderd , enkel de gebruikelijke updates binnengehaald wel adaware geinstalled, en een andere virusscanner (naam weet ik niet vanbuiten, morgen op het werk eens kijken) staat in een héél open ruimte in de drukkerij, wel met wisselende temperatuur, zeker nu het wat warmer wordt ;-)))
  10. Het type zal ik morgen eens bekijken en posten Het is enkel als windows volledig geladen is en als ik ingelogd ben, anders nooit Hoe doe ik een goede memtest en programma voor harde schijf? Heb ondertussen ook hier en daar gelezen dat ik misschien de stofzuiger eens zou moeten bovenhalen ;-)))
  11. Niks speciaal aan voorgegaan, niks fouten of foutmeldingen. Werkt al een jaar of 4 perfect. Het is een HP
  12. Hallo, ik heb een groot probleem met mijn server op het werk. De crasht bijna constant. Soms na 1 minuut, soms na een half uur. Je kan niks meer doen, enkel op de knop duwen om af te zetten en opnieuw opstarten!!! Ik heb al op malware enzo gescant maar probleem blijft. Formateren is niet onmiddelijk een optie omdat er nogal veel ingewikkelde software opstaat met USB keys enzo, dus dat zou echt het laatste zijn wat ik wil doen!!! Kan er mij iemand helpen aub. Thanksss
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.