Ga naar inhoud

AylaW

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

AylaW's prestaties

  1. Er wordt gezegd dat er geen nieuwe updates zijn.
  2. Als knipprogramma heb ik maar lekker makkelijk paint gebruikt, maar dat maakt in ieder geval niet uit.
  3. Het serienummer van mijn laptop is : XC410782R. Ik hoop dat u hier aan genoeg heeft.
  4. Bij deze, het adwcleaner[s0] log bestand. AdwCleanerS0.txt
  5. Deze zijn voor zover ik zie niet veranderd. En ook als ik een ander energieschema kies wil mijn laptop niet in de slaapstand. Ik gok dat het mogelijk ook met het probleem met de beeldschermadapters te maken heeft en ik dat op moet lossen?
  6. Nee, dit gaat over een andere. Mijn HP G72-a12SD notebook waar ik eigenlijk ook al een topic over heb, maar om zoveel verschillende dingen tegelijk te vragen word wat verwarrend, vandaar een nieuwe. En deze laptop is zowiezo malware vrij. Maar geeft dat (naar de site zelf gaan, in mijn geval hp) ook niet gewoon de nieuwste passende versie ipv de originele?
  7. Hallo Ik heb een tijdje terug met mijn beeld problemen gehad, ik kreeg steeds de melding 'ati stuurprogramma vastgelopen, is terug hersteld' of iets dergelijks. Of dit nu na een update ervan kwam weet ik niet meer. Ik heb voor dat dit gebeurde nooit echt problemen gehad. Ik heb de amd driver uiteindelijk gewoon verwijderd, en mijn scherm liep niet meer vast. Dat was dus een verbetering. Wel krijg ik steeds groene stippeltjes op mijn scherm en was het beeld soms wat traag, vooral als ik spellen wilde starten. Ik heb weer geprobeerd via support.amd.com/en-us/download's "automatically detect and install your drivers" de juiste te installeren. Dit is gelukt, maar zodra ik mijn laptop daarna herstarte was deze buitengewoon traag en werd het beeld weer regelmatig zwart. Ik heb deze dus weer direct verwijderd. Nu gok ik, als ik nu precies dezelfde versie zou kunnen vinden als die origineel op mijn laptop stond toen ik deze kocht, zou dat wel werken? Er word ook vaak geadviseerd de driver niet te updaten. Ik weet alleen niet waar ik dit precies kan vinden. Iemand die mij kan helpen?
  8. Blijkbaar heeft het gisteren niet verstuurd, hier is alsnog de log zoek-results.log
  9. Ik heb voor nu de temperatuur al iets omlaag gekregen door iets van voor onder mijn laptop te zetten, maar de poetsbeurt zal dit weekend gebeuren. Is er nog iets waar ik nog naar kan kijken? Ik heb sinds kort het probleem opgemerkt dat mijn laptop nietmeer in de slaapstand kan; de knop 'slaapstand' is grijs gevaagd. En wanneer ik nu kort op de startknop druk valt hij helemaal uit en krijg ik 'windows hervatten' als ik deze weer aanzet, in plaats van de gewone slaapstand die ik daarvoor had ingesteld.
  10. Beide schijfcontroles zijn uitgevoerd, ik heb achteraf geen overzicht of iets dergelijks gekregen. Ik had tijdens de benchmark test enkele programma's (skype, chrome,.) aanstaan, maakt dat eigenlijk een verschil?
  11. Het ontstoffen gaat pas eind deze week lukken. De errorscan heeft geen problemen gevonden, dat is in ieder geval dus wel goed neem ik aan
  12. Ik heb al eerder geprobeerd oplossingen te vinden, dit is niet gelukt. http://speccy.piriform.com/results/SlSmIvYGHlXBPXP0aAZtY4l log.txt
  13. Nee, Windows 8.1 stond er origineel al op. Ik heb dit per ongeluk op de verkeerde plaats gezet. Het is een Toshiba Satellite C855-1W8. En ik zal erbij vermelden dat de accu die er nu in zit niet de originele is, maar als het goed is wel dezelfde
  14. Ik heb een 2,5 jr oude Toshiba laptop met Windows 8.1, en sinds ongeveer een half jaar heb ik het probleem dat de verbinding met wifi steeds uitvalt. Dit gebeurd steeds om de 5 tot 30 minuten, en is dus zeer storend. Dit gebeurd overal, dus het ligt niet aan één bepaalde wifiverbinding. Meestal werkt het om wifi op de laptop uit en weer terug in te schakelen, maar soms blijft het probleem en moet ik de laptop opnieuw opstarten om weer met wifi te kunnen verbinden. Heeft iemand enig idee wat ik hieraan kan doen?
  15. Hier wist ik al langer van, maar het openmaken van de laptop en dus het stof verwijderen is nooit gelukt omdat de schroeven enorm strak zitten. Ik ga binnenkort wel naar een winkel om het op te lossen. Zijn er voor nu nog andere oplossingen die ik kan proberen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.