Ga naar inhoud

Eager

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Eager

  1. Op tweedehands heb ik al een deel gevonden hoor en dit tss de 60 en 135 eurokes. Al dan niet een volledig systeem met scherm,toetsenbord, muis en officiele windows xp op cd-rom. dit wel gewoon pentium systeem. Dus geen dual core. Daar jullie hier beiden over spreken. Tmag ook gewoon basic zijn he. Dual is natuurlijk altij beter maar ik had zo het idee bij het begin te starten. Natuurlijk ook geen 486 want daar kan je helemaal niets mee. Dus folks alvast bedankt voor jullie mening! aarondk1: Wat zou je dan vragen voor dat systeem dat je hebt? En heb je daar dan ook software op draaien?
  2. Ik ben van omgeving Lier. Tja en wat wil ik testen. Euhm eerlijk gezegd zowat alles denk ik maar dan wel stap voor stap. Bv ik heb nog nooit een pc geformatteerd. ken weinig van netwerken en hoe je hardware installeerd zoals een moederbord of ram geheugen. Software, printers, camera's en dergelijke is geen probleem. De basics maw met hier en daar wat extra dingen ken ik. Maar ik ga binnekort beginnen met een cursus ICT support van de vdab en zou dus graag wat willen experimenteren zodat ik thuis ook verder kan leren. De reden waarom ik het niet zou doen met mijn huidige pc en laptop is omdat die vol instellingen staan en ik niets wil verliezen. Thx! E.
  3. Hallo iedereen Ik zou graag wat meer willen leren hoe je een pc kan configureren van besturingssysteem tot netwerken en al wat je kan veranderen aan de software en hardware. Door de jaren heen heb ik ondertussen al wat kennis van verschillende zaken maar zeker niet als een prof of als sommige hier onder jullie. Om dit toch enigszins wat beter onder de knie te krijgen had ik gedacht om mij een test pc te kopen. Eentje waar ik vanalles op kan proberen en waar het niet zo erg is als iets fout loopt. Heb al wat sites bekeken voor tweedehands pc en er staan genoeg koopjes op denk ik. Maar wat mijn vraag was: Wat denken jullie wat ik hiervoor het best zou kopen kwa systeem? En hoeveel zou ik hier ongeveer voor mogen betalen? Persoonlijk dacht ik iets van : Pentium 3 of 4 met een processor 1.6 tot 2.2 ghz iets van 128 of 512 mb ram 40 a 60 Gb harddisk uiteraard cd rom lezer grafische kaart hoeft niet perse iets speciaals te zijn (veronderstel ik) audio kaart eventueel netwerkkaart met genoeg usb aansluitingen Windows xp (al dan niet met toetsenbord, muis en/of scherm) Op dit moment heb ik een vaste en een laptop. En aangezien mijn vaste een pentium 4 met 1.8 ghz , 512MB ram en met ongeveer dezelfde inhoud als wat ik zoek, toch tamelijk goed kan meedraaien met al de nieuwe zaken. Had ik dus daarom gedacht aan deze opstelling. Dus wat denken jullie hiervan? Kan ik hiermee genoeg experimenteren of niet? Alvast bedankt! E.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.