Ga naar inhoud

Lithium55

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Lithium55

  • Verjaardag 03-02-1988

Lithium55's prestaties

  1. Dit heb ik gedaan, en er waren zo'n tien fouten die nu hersteld zijn. Even herstarten en hopen he. Alvast Bedankt voor deze hulp op een vrijdagavond!
  2. Hey, Ik heb dit geinstalleerd. Zal ik alles analyseren of cleanen + register doorzoeken? Mvg en bedankt!
  3. Beste, Bedankt voor de respons. Wanneer ik het eerste in geef, zegt de pc dat die module niet compatibel is met de versie v Windows die wordt uitgevoerd. Er moet gecontroleerd worden naar de 32- of 64-bits versie van regsvr32. Tweede input is wel gelukt, bedankt!
  4. Beste mensen,sinds een week komt er elke keer als ik mijn PC (Windows Vista besturingssysteem) opstart, een zwart scherm met controle op schijfconsistentie,kan ik Windows Medie Player niet meer opstarten, valt de Windows-interface steeds uit,en zijn er allerlei problemen met .dll files (waardoor vaak WindowsMail enzo niet meer willen opstarten).Het zijn volgens mij allemaal problemen die uitkomen van een corrupt jscript.dll file, wat mijn computer steeds als foutmelding geeft.Kan er iemand helpen dit probleem weg te werken? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.