Ga naar inhoud

D3LTTA

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over D3LTTA

  • Verjaardag 20-10-1988

D3LTTA's prestaties

  1. op een nieuwe partitie. Dus ik had eerst partitie C,D,E partitie C en D heb ik verwijderd en opnieuw aangemaakt met de nieuwe installatie. nu heb ik windows dus op mijn nieuwe C partitie staan. en is mijn E partitie die ik dus heb laten staan opeens een systeem partitie geworden die ik dus helemaal niet meer kan verwijderen/formateren of wijzigen.
  2. hey iedereen! ik ben een nieuwe gebruiker hier en jammer genoeg ook een nieuwe gebruiker met een probleem. ik zou niet weten hoe dit is gekomen maar goed hier gaan we dan. 1 dag geleden is mijn pc ( na een nieuwe windows XP installatie 5 dagen terug) een best heftige infectie opgelopen. ik kreeg van die leuke meldingen in internet explorer dat ik infected was. en zowat 90% van de applicaties wou niet meer opstarten. regedit en msconfig kwam ik niet in omdat ik opeens geen rechten meer zou hebben. in veilige modus precies hetzelfde liedje. hoe ik dit op mijn pc is gekomen ???? geen idee om eerlijk te zijn. maar goed, na een tijd te hebben geprobeerd kwam ik op een punt dat ik mijn pc toch maar weer opnieuw zou moeten installeren. dus partitie C geformateerd en nieuwe installatie. deze installatie scheen ook al direct fouten te hebben. ik kon de drivers niet installeren en geen enkele applicatie wou de installatie goed afsluiten. hierna heb ik de pc weer opnieuw geinstalleerd maar nu met een goede format en niet de "snelle optie" ondertussen heb ik even op een andere pc combofix en regsupremepro gedownload . toen deze installatie klaar was heb ik per direct combofix en regsupremepro gedraaid en nu schijnt het allemaal nog goed te gaan. tot dat ik mijn driveletter wou gaan veranderen. ik heb 1 schijf van 1 TB verdeeld in 3 partities 1 voor windows, 2 voor spellen , en 3 voor applicaties en muziek partitie 1 en 2 hebben ik beide verwijdered met de nieuwe installatie maar partitie 3 niet omdat ik daar nog data op had staan. maar nu heeft de nieuwe installatie de drive letters verkeerd gezet dus ik naar het menu "beheren" toe en nu schijnt mijn 3de partitie opeens een systeem partitie te zijn. dus deze kan ik helemaal niet formateren,verwijderen of de driveletter veranderen. terwijl ik niks van het systeem op die partitie kan vinden. hopelijk weet iemand van jullie een oplossing hier voor want het laatste wat ik wil is weer een nieuwe installatie van windows XP doen. alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.