Ga naar inhoud

PetraL

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PetraL's prestaties

  1. Nee, ik heb altijd met een Microsoft account gewerkt, maar deze heb ik ontkoppeld toen ik gisteren al die problemen had. Sorry voor de onduidelijkheid. Ik vond het altijd wel prettig met een Microsoft account, maar ik merk nu eigenlijk weinig verschil, dus ik denk dat ik het maar zo laat. Nogmaals bedankt voor alle hulp!
  2. Hieronder vier screenshots van het probleem. Mijn laptop geeft dus aan dat ik computerproblemen heb die ik moet oplossen, namelijk dat ik mijn meest recente wachtwoord moet invoeren. Als ik hier op klik kom ik terecht bij 'accounts' van mijn pc-instellingen. Zodra ik druk op "Koppelen aan Microsoft-account" kan ik mijn wachtwoord invoeren, maar daarna loopt het vast op het laatste scherm. Dan gebeurt er niks meer en kan ik er ook niet meer op drukken. untitled 1.bmp Untitled 2.bmp Untitled 3.bmp Untitled 4.bmp
  3. Belangrijke moest belangrijkste zijn, maar ik kon het bericht niet meer aanpassen haha. Jawel, het zou ook wel fijn zijn als het andere opgelost zou zijn eigenlijk. Ik kan niet met zekerheid zeggen wanneer deze problemen zijn ontstaan. Ik ben er pas achtergekomen op hetzelfde moment als wanneer het probleem met mijn geluid ontstond, maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat het niet al eerder fout zat.
  4. Ik heb het uitgevoerd en mijn geluid doet het nu weer! Het enige probleem wat ik nu nog heb is dat mijn laptop aangeeft dat ik mijn 'meest recente wachtwoord' moet invoeren, maar dit lukt niet. En ik kan mijn account ook niet koppelen aan mijn microsoft account, dan loopt mijn laptop vast. Maar het belangrijke probleem is opgelost, heel erg bedankt!
  5. Nee, dit is geen probleem. Ik heb een back-up gemaakt van alle persoonlijke bestanden en de gekochte en geïnstalleerde software kan ik ook na de fabrieksinstellingen weer terukrijgen. Medion MD98713 Model: S4217T Notebook Is dit genoeg info?
  6. Hm.. het wordt steeds leuker. Zelfs terugzetten naar de fabrieksinstellingen lukt niet. Heb het geprobeerd via PC-instellingen -> bijwerken en herstellen, maar die reageert nergens op zodra ik het opgestart heb. Daarna heb ik het geprobeerd via een CD-rom die ik bij de laptop bijgeleverd kreeg, maar ook deze loopt vast. F3 indrukken tijdens het opstarten heeft ook geen zin. Nog ideeën wat het zou kunnen zijn? Anders ga ik morgen denk ik toch maar even langs een PC-speciaalzaak
  7. Ik heb meerdere keren geprobeerd een systeemherstel te doen, verschillende keren dus naar een ander punt in de geschiedenis. Echter kreeg ik bij alle keren de melding: "Systeemherstel is niet voltooid. De systeembestanden en instellingen van de computer zijn niet gewijzigd. Details: Systeemherstel kan het bestand (C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\MSInfo\msinfo32.exe) niet uitpakken vanaf het herstelpunt. Het herstelpunt is beschadigd of het is tijdens het herstellen verwijderd." M'n laptop lijkt een beetje van slag te zijn, misschien is het het beste om 'm even geheel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen?
  8. Ik heb de quarantaine van AVG bekeken. Op 14-03-2015 zijn daar enkele bestanden ingezet. Ik heb deze teruggezet, mijn laptop opnieuw opgestart en weer opnieuw geprobeerd om Windows Audio te starten. Ik krijg echter nog steeds het bericht "Kan de Windows Audio-service niet starten. Fout 0x800706cc: Het eindpunt is een duplicaat." Het was wel logisch geweest als dit inderdaad het probleem was, vooral gezien de datum. Maar helaas, nog steeds geen geluid..
  9. Ik heb mijn pc (nadat ik erachter kwam dat de audio niet werkte) nog helemaal gescand met AVG. Maar ik zal bovenstaande voor de zekerheid ook even uitvoeren. Bedank voor de snelle reactie! Ik zal het logbestand zo direct plaatsen.
  10. Hoi, Het geluid op mijn laptop (Windows 8.1) werkt ineens niet meer. Ik had hier eerder nooit problemen mee gehad, zelfs gisteren gewoon nog muziek etc. afgespeeld. Maar nu wilde ik vandaag iets afspelen en had ik geen geluid. Bij het icoontje staat een kruisje en als ik daarop klik staat er: "Audioservice wordt niet uitgevoerd" en gaat het problemen vaststellen. Dit loopt echter op niets uit. Daarnaast krijg ik een foutmelding als ik de Windows Audio wil starten. Foutmelding 0x800706: Het eindpunt is een duplicaat. Bovendien loopt het configuratiescherm de hele tijd vast als ik deze opstart. Ik heb geen idee hoe ik dit kan oplossen. Kan iemand me helpen? Alvast enorm bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.