Ga naar inhoud

TomLaak

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TomLaak's prestaties

  1. Ik heb trouwens nog een vraagje. Als ik overschakel naar de GTX 750 Ti, maar wel upgrade naar een i7 processor, kan ik dan nog steeds de voeding met de lagere wattage gebruiken? Hoeveel is die lagere wattage eigenlijk? Want bij bij beide links gaat het volgens mij over dezelfde voeding.
  2. Dan blijf ik waarschijnlijk wel bij 8 GB. Bedankt voor het advies!
  3. Ik heb nog wat filmpjes bekeken van games die de GTX 750 Ti gebruiken en dit lijkt mij genoeg voor mijn vraag. Ook neem ik dan de voeding met de lagere wattage. Maakt het verder nog veel uit of je een 8 of 16 GB geheugen gebruikt bij videoprogramma's of met de algemene snelheid van de PC?
  4. Hallo Superjona, Bedankt voor het samenstellen van mijn PC! Ik ben er erg tevreden mee. Alleen vraag ik mij af of ik misschien ook wat op de videokaart, de GTX 960, zou kunnen besparen. Ik wil namelijk mijn PC niet heel veel gaan gebruiken om mee te gaan gamen, maar volgens mij is die kaart toch nog redelijk krachtig. Kan ik ook met die geselecteerde i5 processor grote videobewerkingsprogramma's afspelen? En is die ook klaar voor de toekomst? Of moet ik daarvoor misschien nog een betere aanschaffen? Alvast bedankt!
  5. Hallo PC Helpforum Ik heb nu een laptop die na drie jaar een beetje kuren en heeft ook niet meer de modernste specs. Daarom wil ik graag een nieuwe PC gaan samenstellen, maar hier heb ik nog niet heel erg veel ervaring mee... Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Waarvoor heb ik een PC nodig? - Mijn PC wil ik gebruiken om best zware programma's mee te runnen, zoals grote videobewerkingsprogramma's. Ook wil ik er wel een beetje op kunnen gamen, maar dat hoeft niet per se in de optimale graphics. Maar een redelijke videokaart zou wel fijn zijn. Wat is mijn budget? - Ik wil er ongeveer 800,- tot 1000,- aan uitgeven. Een merkcomputer of een samenstelling? -Samenstelling Ga ik overklokken? - Waarschijnlijk ga ik niet overklokken. Ga ik later upgraden? - Als een bepaald deel van mijn PC verouderd is, zal ik die zeker vervangen als het de prestatie goed verbetert. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? - Dat maakt mij allemaal niet zoveel uit, maar een ingebouwde WiFi-kaart is wel handig. Maar het is geen probleem als ik die ernaast nog bij zou moeten kopen. Ga ik zelf assembleren? - Ik wil hem zelf gaan assembleren, niet alleen omdat het geld bespaart, maar ook omdat het mij nou net zo leuk lijkt. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Ik zou graag Windows 8 hierbij willen. Ga ik zelf installeren? - Windows kan ik zelf installeren op mijn PC. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Ik heb geen voorkeur voor specifieke onderdelen, als ze maar goed bij mijn wensen passen. Heb ik nog randapparatuur nodig? - Alle randapparatuur van mijn oude laptop kan ik nog gebruiken en ik heb al een mooie monitor en toetsenbord tot mijn beschikking. Heb ik specifieke wensen? - Stil en energiezuinig maakt voor mij niet heel veel uit, maar wel zou ik graag een krachtige processor willen hebben. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Ik woon in Nederland, maar ik heb nog geen specifieke winkel in mijn gedachte waar ik mijn onderdelen wil kopen. Zo nodig koop ik alles bij een verschillende webwinkel als het goedkoper is. Hopelijk kunnen jullie hier wat mee. Mvg Tom Laak
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.