Ga naar inhoud

azamato

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over azamato

  • Verjaardag 28-03-1945

azamato's prestaties

  1. En wat doet dat als ik vragen mag? en 186.18 heb ik gisteren al geupdate maar helpt niet
  2. Vanbinne gekuist, nieuwe drivers enzo maar helpt niet :s
  3. kzal es kijken. Btw morgen ook eens drivrs updaten dan ook eens zeggen of het heet gewerkt ;-) EDIT: Muis uitgehaald en toch blijft het voortdoen.
  4. MS Sidewinder muis en geen scanner.. lol bij PES2009 gebruik ik nooit een muis dus...
  5. Hoi ik heb een probleem de laatste tijd :s Altijd als ik een spel speel gaat mijn monitor op standby na 20 minuten ofzo :s en ik kan nix doen behalve de pc rebooten. alles draait behalve men scherm. P4 3.0ghz HT 9600GT 2GB Ram 420W Psu ASRock DUAL 4core VSTA ofzo Dit gebeurde vroeger nooit.. totdat ik Terminator Salvation speelde een maand geleden en dan gebeurde het alleen bij Terminator. Maar na een paar levels gebeurde het niet meer. Dan werkte alles weer en ik speelde PES2009 en het gebeurde ook 2 keer.. geen probleem dacht ik. Onlangs is er een Demo verschenen van ArmA 2 en toen ik die speelde gebeurde het weer :s maar nu gebeurt het zowel bij ArmA als bij PES09 dat het na 20 minuten uitvalt.. Wat kan ik doen, waar ligt het aan? Ik heb 185.66 als drivers.. Windows XP SP3
  6. Hallo, ik heb op mijn andere pc een probleempje op IE. Ik krijg verbinding alles werkt maar zoals bij google of msn of ergens anders waar je een bericht of zoekterm kan intypen dat lukt niet.. Ik klik erop en er komt niets op geen streepje en kan er niets intypen. Op msn messenger lukt het, op adresbalk lukt het maar op zo invuldingen op sites zelf gaat het niet. Hoe komt dit en hoe los ik het op?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.