Ga naar inhoud

Ikke

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Ikke

  1. Sorry voor mijn leken antwoord. Toch hartelijk dank! Nog een Gelukkig Nieuwjaar gewenst!
  2. Bedankt!! Je oplossing werkt voortreffelijk.
  3. Ik heb hier een klein foutje ontdekt. Ik ga wel de oplossing van "Emiel" gebruiken! Toch bedankt hoor voor het meedenken.
  4. Ik wil een soort van verjaardagskalender maken. Momenteel zit ik nog in de beginfase. Er zijn kolommen voorzien voor "De geboortedatum of geboortejaar" van de personen. Naast deze kolom is er een andere waarin automatisch de leeftijd van betreffende persoon komt te staan. Die leeftijd zou dus dagelijks automatisch moeten aangepast worden, of toch minstens wanneer ik dit bestand open. Ik heb ergens in deze map een cel voorzien met de inhoud "=VANDAAG()". Deze heb ik proberen te koppelen naar een "leeftijd cel", maar werkt niet naar behoren. Daarop heb ik Google in gezet, maar zonder resultaat! Kan er me misschien iemand mee helpen om me op de goede weg te zetten? Ik heb hier het tijdelijke lijstje bijgevoegd. Deze cel zou ik later willen verplaatsen naar positie 367 van de eerste kolom. Verjaardagen_Algemeen.xlsx
  5. Zelfs de PC start vlotter +/- 4 minuten! Bedankt.
  6. Ik heb de PC handmatig terug opgestart om het resultaat af te wachten. Hij gaf terug de melding. Daarna heb ik het verder afgewerkt volgens je richtlijnen. Nu is alles picobello in orde denk ik? zoek-results.log
  7. Nog steeds de melding dat ik de 'Windows Security Center-service' moet inschakelen. De responstijd vandaag was 25 seconden!! Ik vermoed dat dit voor zulk een oudere PC wel snel genoeg zal zijn? De temperatuur van het moederbord blijft variëren van 75°C om daarna te zakken tot iets onder de 60°C. Daar zal ik het mee moeten doen, veronderstel ik. Volgend jaar als Windows 10 op punt staat met de nodige SP's, word het tijd dat ik me dan een nieuwe PC aanschaf. Dank voor al het werk dat je aan me besteed hebt, ik schaam me nog altijd door het feit dat ik dit jaar ijn PC vanbinnen niet onderhouden had. In januari had ik trouwens W7 terug opnieuw geïnstalleerd. Dit in de hoop dat mijn internetverkeeer terug vlotter zou gaan. Wie had dit gedacht!!! Het is nu terug een luxe om te internetten!
  8. Deze zoek is héél wat vlotter gegaan! zoek-results.log
  9. Ik ben even in de war! Als ik de batch-file activeer dan kreeg ik de melding van de melding van het "Onderhoudscentrum", en is MSE dus echt niet verwijderd. De fix 50535 en de fix 50692 doen het al evenmin. Als ik in services doe wat je me aanraad dan gaat bij de eerstvolgende opstart de MSE terug in werking. Indien ik in services het opstarttype op uitgeschakeld zet dan krijg ik bij de volgende opstart terug dezelfde melding van het "onderhoudscentrum". Via Everything vind ik nergens een spoor van MSE terug. Tevens krijg ik de melding dat de firewall is uitgeschakeld. ????? Trouwens de responstijd is geminderd tot een 40 tal seconden nu!
  10. Gisteren heb ik voor alle zekerheid ook de koelpasta vervangen. Alles nog eens extra met de stofzuiger proper gemaakt. Echt heel grondig te werk gegaan. Vanmorgen heb ik op internet toevallig een batch-file ontdekt waarmee ik de MSE kan uitschakelen. Waarvan bijlage. Ik krijg dan wel onderaan mijn scherm de verwittiging van het "Onderhoudscentrum" dat ik de 'Windows Security Center-service' moet inschakelen. Dus echt verwijderen zit er nog niet in. De handelingen met Ccleaner had ik al een paar maal uitgevoerd alvorens dit forum te contacteren. Bedankt! http://www.techsupportall.com/microsoft-security-essentials-removal-tool/ Ik heb getracht v/d batch-file te uploaden, maar dit lukt me niet!
  11. Inderdaad in de Speccy staat MSE ingeschakeld. Ik heb deze nochtans via Revo Uninstaller verwijderd. Ik heb het gisteravond met 2 Fixit toepassingen van Microsoft trachten op te lossen, nml Fixit 50535 en 50692, beiden laten het echter afweten. Via Everything heb ik nog naar sporen van MSE gezocht, zonder resultaat. Weet soms iemand een goede methode om dit te verwijderen? Trouwens de temperatuur van het moederbord varieert nogal wat. Als ik de Speccy inschakel heb ik eerst een temperatuur van 75°C, na een 20 tal seconden is deze dan tot iets onder de 60°C gezakt. Is het mogelijk dat ik de CPU zou moeten vervangen?
  12. Ik heb in één van de vorige sessies MSE moeten uitschakelen dacht ik. Mijn W7 is inderdaad legitiem.
  13. Ik ben aan het zoeken geweest voor een programmaatje om een temperatuurvariatie vast te leggen van moderbord of CPU. Speedfan is er tijdelijk uit de bus gekomen. Waarvan een grafiekje. "Temp3" is gelijklopend met de temperatuur v/h moederbord of CPU volgens "Speccy".
  14. Het resultaat van een 2 minuten later. http://speccy.piriform.com/results/oXQ00Fyd3BrZj0ILYneUvsI Met deze temperatuur ben ik hier na een 45 tal sec. beland. Is dit mogelijk een goede indicatie?
  15. Ik heb de PC tot mijn grote schaamte opgezuiverd! De temperatuur van het moederbord varieert nu van 75°c tot 66°C. Doch heb ik er nu toch nog een 55 seconden over gedaan hoor! http://speccy.piriform.com/results/AzQMg8zJoLrwAXfgvZOKJ10
  16. Ik heb het stuurprogramma laten bijwerken. Nu heb ik er 45 seconden over gedaan om hier te geraken. Ik heb vanmorgen nog eens met Speccy naar de hardware gekeken. De temperatuur van het moederbord was tot 84°C gestegen. Is dit normaal?
  17. Dit zijn de resultaten. http://www.speedtest.net/my-result/4235080258 mijn PC http://www.speedtest.net/my-result/4235087082 andere PC
  18. Die Wifi kaart heb ik er een jaar geleden ingestoken om eens uit te proberen. Doch in feite heb ik deze niet geïnstalleerd. Ik hou dus mijn vaste kabel verbinding hoor.
  19. Nog steeds 55 seconden hoor! http://speccy.piriform.com/results/pVeYsmO8fvHmAmSjB7kRhsq
  20. Hieronder de link! http://speccy.piriform.com/results/WVG6XaTsDTCymNM5i5fKzOn AdwCleanerS2.txt
  21. Nu heb ik zowat alles eraf gegooid i.v.m. overtollige software. Ik heb daarna via "Everything" alle sporen gewist, Ccleaner gebruikt, de PC afgeschakeld en terug opgestart. Nu heb ik er 55 seconden over gedaan! Pech. zoek-results.log
  22. Op onze andere PC heb ik binnen de 15 seconden toegang tot internet. Op die PC staan evengoed "Advanced SystemCare", "EasyCleaner", "Microsoft Security....", op mijn PC staan deze hulpmiddeltjes al een paar jaar op. Ik zal deze progjes eens verwijderen dus. Moet ik daarna de "Zoek" nog eens uitvoeren met enkel "Installed Programs" aangevinkt? Bedankt voor je bezorgdheid!
  23. De tijd om hier te geraken was vandaag 60 seconden. zoek-results.log
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.