Ga naar inhoud

Elke1

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Elke1

  • Verjaardag 17-06-1986

Elke1's prestaties

  1. Ik was van plan om je raad op te volgen maar ik merkte dat ik geen installatie cd rom heb gekregen bij aankoop. De laptop was al volledig geconfigureerd en hoewel ik vind dat de cd rom moet meegeleverd worden, is het dus hier niet het geval. Hij komt van de Mediamarkt, ik weet niet of dit een rol speelt. Is er dus nog een alternatieve manier om het op te lossen?
  2. Beste, Wanneer ik mijn laptop opstart geeft hij het bericht dat hij niet goed afgesloten is. Ik krijg dan vijf keuzemogelijkheden: - Opstarten in veilige modus - Opstarten in veilige modus met netwerkmogelijkheden - Opstarten in veilige modus met opstartprompt - Opstarten en terug gaan naar waar ik laatst geeindigd ben - Windows normaal opstarten Wanneer ik eender welke manier kies, begint het gewoon helemaal opnieuw en krijg ik weer dezelfde vijf keuzes en zo blijft dit doorgaan. Ik vermoed dat ik iets moet doen in de veilige modus maar vanaf daar zit ik dan weer vast. Kan iemand mij helpen met dit probleem? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.