Ga naar inhoud

Flash_82

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Flash_82's prestaties

  1. Net geprobeerd, drivers werden opnieuw geïnstalleerd, maar het probleem blijft aan... Het gaat trouwens om een Belgacomverbinding met een BBox 2.
  2. Hallo, Inmiddels zit ik al een paar uur te prutsen maar ik geraak echt niet meer uit, hopelijk kunnen jullie mij verder helpen. De laptop is een Dell Studio 1555 (inmiddels een jaar of 5-6 oud) met een Win 7 64bit systeem. Gisterenavond kreeg ik verbindingsproblemen, maar het was laat en veronderstelde een hapering van de modem (wat wel eens voorvalt). Vanmorgen geen probleem, deze namiddag is de verbinding compleet weg, ook kan ik met geen enkel ander draadloos netwerk een verbinding maken, ook niet met hotspots (wat eerder wel steeds ging). Ik krijg steeds de melding "Kan geen verbinding worden gemaakt met XXX". Ook schommelt de signaalsterkte van mijn eigen modem enorm hard, van niets, naar alles en soms verdwijnt ie volledig... Alles op één minuut. De laptop van mijn werk, die er vlak naast staat is verbonden met diezelfde modem, zonder probleem, met constante, volle signaalsterkte. Wanneer ik mijn eigen laptop aansluit via de kabel, lukt het dan weer wel. IP-adres en DNS staat op automatisch, de "Teredo Tunneling Pseudo-Interface" is uitgeschakeld, was ook al uitgeschakeld, maar of die uit of aan staat maakt geen verschil. Volgens mij is de WiFi adapter het aan het begeven (Intel WiFi Link 5100 AGN), maar ik weet niet hoe ik dat kan testen zonder effectief te verbinden met het internet. Alvast bedankt! Dave
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.