Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

BartVDB

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. BartVDB

  SysWOW64

  herinstallatie van GData heeft het probleem verholpen. Bedankt voor de hulp
 2. BartVDB

  SysWOW64

  Bij het kaal opstarten is er opnieuw geen enkel probleem. Is er een andere manier dan een volledige herinstallatie van GData? Ik heb echter enkele jaren geleden een online-licentie gekocht die ik elk jaar verleng. Ik heb dus geen installatie-cd. Hoe kan ik dit dan herinstalleren?
 3. BartVDB

  SysWOW64

  Dag Super Moderator, Bedankt voor de snelle reactie. Jammer genoeg heb ik deze site ook al gevonden en uitgeprobeerd. In de msconfig is er niets te vinden en in regedit staan de waarden correct. In plaats van het 'kaal' opstarten, zoals ze daar vermelden, heb ik de pc opgestart in veilige modus zoals hier staat beschreven: http://windows.microsoft.com/nl-be/windows/start-computer-safe-mode#start-computer-safe-mode=windows-7 Is dit hetzelfde of moet ik die stappen ook nog eens uitproberen?
 4. BartVDB

  SysWOW64

  Dag iedereen, Sinds 2 weken zit ik met een probleempje. Telkens wanneer ik de pc opstart opent de map C:\windows\SysWOW64 automatisch. Ik kan deze gewoon sluiten en dan is er verder niets mis. Het begint wel lastig te worden, nu het al 2 weken aanhoudt. Ik heb GData op mijn pc staan en heb ook al Malwarebytes laten lopen. Beiden vonden niets. Als ik de pc in veilige modus opstart, doet dit probleem zich niet voor. Ik heb al wat gegoogeld, maar nog geen bruikbare info gevonden die mijn probleem oplost. Iemand enig idee wat dit kan veroorzaken? groeten Bart
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.