Ga naar inhoud

thomas_deer

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

thomas_deer's prestaties

  1. Hallo iedereen, Mijn broer heeft intussen het probleem kunnen oplossen met het internet en het werkt dus gewoon terug. Toch bedankt voor de antwoorden allemaal. Groetjes Thomas
  2. hallo Dit zou mij raar lijken aangezien het niet enkel op mijn laptop is maar echt op elk toestel (andere laptops, gsm's, ipod).
  3. Dit zou mij raar lijken aangezien het niet enkel op mijn laptop is maar echt op elk toestel (andere laptops, gsm's, ipod).
  4. Gewoon op internet een beetje gezocht naar mogelijke oplossingen. Het is een belkin router, is al vrij oud maar werkt eigenlijk nog perfect. Onze provider is proximus maar de router is niet van de provider zelf. Het is een router die we al veel langer hebben waar gewoon een kabel naartoe ligt (dus geen router van proximus zelf). Hierdoor denk ik dus dat het niet aan de provider ligt. We hebben namelijk ook nog de modem van de provider zelf en dat wifi netwerk werkt wel nog, maar voor we die gebruikte hadden we dus de andere oude router. (En deze werkt zelfs beter dan de modem zelf.) Ik heb de dns in de router zelf aangepast maar dit werkte niet. Ook op de computer zelf aangepast maar werkte ook niet. De 4.4.4.4 had ik gewoon op internet gevonden trouwens.
  5. Hallo iedereen, Ik zit met een probleem dat mij verveeld... Een paar dagen geleden was onze elektriciteit uitgevallen en toen we deze terug wouden aanzetten wou het internet niet meer. Ik kan wel verbinden, maar heb geen internet (niet met wifi en niet met de kabel). Ik heb toen geprobeerd te router te resetten maar desondanks... Dan ben ik op internet gaan kijken maar ik kan niet direct iets vinden. Ik heb wel al geprobeerd de DNS aan te passen naar 8.8.8.8 en 4.4.4.4 maar dit helpt ook niet dus heb ik dit terug naar automatisch gezet. Het probleem doet zich voor op alle apparaten. Hopelijk kan hier iemand me helpen. Alvast bedankt Groetjes Thomas
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.