Ga naar inhoud

Leynen

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Leynen

  • Verjaardag 26-09-1945

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows7

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Leynen's prestaties

  1. Windows 7 Ultimate en Explorer versie 9 mvg
  2. Ik heb een intern netwerk, aangestuurd door een Belkin router die aangesloten is op de WAN poort van een vdsl modem (B-Box Belgacom) Regelmatig blokkeert mijn browser explorer en krijgt dus geen reactie van het netwerk, daar waar ondertussen mails (in en uit) blijven toekomen in mijn Office Outlook. Ik kan maar niet vinden welke fout zich zou kunnen voordoen. De instellingen van mijn router blijven identiek. Telkens als ik een restart van mijn router doe is het probleem opgelost, totdat het fenomeen zich weer voor doet. Meermaals per dag, zonder enig aanwijsbare reden. Wie kent de oorzaak van dit fenomeen. Met dank voor de hulp.
  3. Ik krijg op mijn scherm de melding 'Usb voltage error' en geen enkele usb poort en dus randapparatuur werkt nog. De rest van mijn pc werkt normaal. Wat kan de oorzaak zijn?
  4. mijn uitgaande mails gaan via mobistar/euphony. inkomende mails via mijn eigen account @leynen.be via
  5. Ik plaatste mezelf steeds in 'aan' en zo heb ik dit probleem gedetecteerd.
  6. De laatste tijd ervaar ik dat groepsmails (in BCC), hoewel als verzonden genoteerd, niet toekomen bij de geadresseerden. Er wordt geen status bericht van 'undelivered' afgeleverd. Wat kan de oorzaak zijn? Voor alle duidelijkheid : ik stuur een emailbericht naar leden van mijn club, waarin ik ondermeer een link plaats naar het clubblad op mijn server.
  7. dit is een oplossing, maar geen antwoord op het feit dat dit voorheen geen probleem was en sinds enkele dagen wel.
  8. Mijn laptop blokkeert telkens nadat hij in sluimerstand is gevallen. Maw hij wordt niet meer wakker. Enkel wanneer mijn Microsoft Outlook actief blijft in voorgrond doet zich deze situatie niet voor. Wat kan de oorzaak zijn ?
  9. Ondertussen is er klaarheid gekomen in het probleem. Iomega meldt : The drive you have is not compatible with windows 7 due to the security settings of Windows 7. You can try to unsecure any shares, but this is not a guarentee fix. If it does not work then unfortunately there is nothing that can be done. Moraal van het verhaal : vooruitgaan is niet steeds verbetering.
  10. dit is jammer genoeg niet de oplossing van het probleem mvg
  11. Allemaal al uitgetest en geen resultaat. Vermoedelijk is mijn Iomega netwerkschijf niet windows7 compatibel mvg
  12. Mijn computerconfiguratie is een desktop onder windows XP, een laptop onder windows vista (nu windows 7) en twee externe netwerkschijven (maxtor en iomega). Alles gelinkt via een router Ik heb mijn laptop van vista naar windows 7 geupgraded. Sindsdien is mijn iomega schijf niet meer toegangkelijk vanop mijn laptop onder W7. Voorheen was er geen probleem en alles is nog toegankelijk via mijn desktop onder XP. Op mijn laptop is enkel de maxtor schijf nog toegankelijk. De iomega schijf wordt wel nog getoond onder 'netwerk' maar bij het aanklikken ervan krijgt ik de foutboodschap 1208. Wat kan het probleem zijn? Dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.