Ga naar inhoud

wanhopig

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door wanhopig

  1. Windows defender uitgeschakeld, ook Windows firewall en ook F-secure, maar toch lukt het niet!!
  2. Alles uitgeschakeld en toch lukt die download niet, dju..
  3. Foto's en video's staan op externe harde schijf..
  4. http://speccy.piriform.com/results/kCdTqmBZ1N6Q5GJr087lEdd
  5. Hallo, Mijn C schijf raakt vol, rood balkje reeds, maar hoe weet ik wat weg mag van programma's en wat niet?? Groetjes..
  6. Nogmaals mijn dank Juistrr voor de hulp, ik denk dat alles wel degelijk verwijderd is, ook de vervelende reclame.. Mijn laptop werkt ook stukken vlugger terug.. Dikke merci!!
  7. Oké, ik heb geduld hoor, en bijlange niet meer zo wanhopig als zondag, want die Optimizer Pro is er eindelijk af, waarvoor nogmaals oprecht mijn dank!!
  8. Inderdaad Juisterr, die vervelende Optimizer Pro is verwijderd, waarvoor mijn beste dank.. Hier in bijlage het gevraagde log bestand.. AdwCleanerR3.txt AdwCleanerS2.txt
  9. Oeps, sorry, leek me gelijkaardig en wist niet dat ik daarop niet mocht reageren, dikker sorry Asus..
  10. Hallo, hier dus ongeveer hetzelfde probleem, die Optimize Pro was er ook opgekomen door een vermomde update van Java, pfff.. Ik heb nu wel die Optimizer Pro kunnen verwijderen met behulp van de Moderator hier, maar de reclame is gebleven..
  11. Na heropstart hier het gevraagde log bestandje.. zoek-results.txt
  12. Hallo, ik heb alles uitgeschakeld van beveiliging, heb het kunnen downloaden, maar er opent niets als ik er dubbel op klik.. Waar doe ik iets fout??
  13. Hier het bestand zoals gevraagd in gelijkaardige problemen.. log.txt
  14. Hoe krijg in die verdomde Optimizer Pro weg van mijn laptop??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.