Ga naar inhoud

linsi

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door linsi

  1. Ik weet niet wat je daarmee bedoeld, of hoe ik dat moet doen. Beter toch even mee naar de winkel denk ik? Het probleem blijft en lijt ook erger te worden, steeds meer rare dingen...
  2. Het wordt steeds gekker: de start erg traag op. Na een paar minuten, ongeacht welk scherm je voor je hebt, valt de pc weer uit en start zichzelf opnieuw op. mededeling die ik gehad heb: VPU recover has reset your grafics accelarator as it was longer responding to grafics driver commends. Die opmerking heb ik 1 keer gehad. Bij het opnieuw opstarten verteld windows me dat ze gaan heropstarten en dat als ik problemen heb ik het moet terug configureren naarde oude staat. Wat te doen?
  3. Ik heb bij het apparatenbeheer gekeken, maar alles ziet er goed uit: een gele of rode tekens.
  4. Bedankt, ik heb alles uitgevoerd zoals gezegd: ATI verwijderd, de nieuwe 9.9 gedownload van de site en geinstalleerd en computer opnieuw opgestart. Ook heb ik de CCleaner erover heen laten gaan. Maar hij loopt nu vast bij het beginscherm, bij afsluiten en opnieuw opstarten werkt het wel. een ander probleem dus, ook ATI denk ik...
  5. wie kan mij met het volgende helpen: Bij het opstarten van de computer gebeurd het volgende: extreem hard opstartgeluid in vergelijking met voorheen, dan start de computer op tot windows xp scherm, dan valt de pc uit en start vanzelf op nieuw op en dan werkt het wel. Foutmelding: beeldschermstuurprogramma atizdvag werkt niet naar behoren. Mijn grafische kaart is een sapphire HD 3850 en ik heb hem nu een jaar. soms gooit hij ook mijn outlook eruit en geeft dan een foutmelding voor outlook. bij de tweede keer proberen start het allemaal goed op. verder geen problemen met het beeldscherm...
  6. graag! Hoe kom ik dan aan die code van Ccleaner die niet binnen wil komen: geeft aan dat ik de verkeerde code doorgeef, maar dat is niet zo (drie keer een sms gestuurd)
  7. Hi, Bedankt! Op de Ccleaner na die mij geen code gaf is het probleem opgelost. ik heb alles er zelf uitgegooid en met driversweeper de restjes. Ik had een installatie cd dus ik heb Radion HD 3850 opnieuw geinstalleert. Het werkt. krijg nu wel bij opstarten de melding: Cannot load file or assembly MOM.Implementation or one of its dependencies. is dat erg?
  8. Gister deed-ie het nog! Vannacht de computer aangelaten. Vanochtend schijfopruiming gedaan en laatste update van Zone alarm geinstalleerd. Computer aangelaten. Ik kom vanmiddag thuis en ATI is verdwenen, geeft de volgende melding: uw ATI grafische kaart is niet geinstalleerd of werkt niet goed. Installeer hem opnieuw. Geen idee hoe dat moet. Toen systeemherstel geprobeert: werkt niet. Computer meerdere keren aan en uit gedaan. ATI opgezocht bij de programma's: ik word niet wijs uit alle bestanden. Hoe krijg ik ATI weer aan de praat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.