Ga naar inhoud

ddewit

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ddewit's prestaties

  1. Ik heb 2 netwerkkaarten in m'n pc. Ik dacht laat ik de kabel is in die andere kaart steken. En hop, volle snelheid..
  2. ff voor de duidelijkheid het is met name het surfen wat traag gaat: "verbinden", "host vaststellen". De rest van de programma's werkt ok.
  3. Hoi Juisterr, kheb atf cleaner uitgevoerd volgden de instructies. helpt nix.
  4. Hoi juisterr, Wellicht nog ideeen? Het werkt gewoon nog steeds traag namelijk.
  5. mwah, sommige pagina's lijken wat sneller te laden, maar bijvoorbeeld deze koste gewoon weer 10 seconden ofzo: http://w3layouts.com/preview/?l=/metro-tiles-ui-kit-responsive-template/
  6. ik krijg wat stoppen, errors. zie bijlage. er stond ook een message nieuwe versie beschikbaar, als ik er op klik gaat die naar de http://www.nicolascoolman.fr/ maar daarstaat een melding: Erreur lors de la connexion à la base de données btw elke keer las ik een file wil attachen, begin ik in de gewone uploader (error), dan kies en upload ik in de flash uploader, die werkt dan niet, dan weer terug naar de standaard uploader en die werkt dan wel.
  7. Nog net zo slecht. Het duurt ongeveer 12 seconden om deze pagina te openen (host vaststellen).
  8. heb het uitgevoerd. het heeft niet geholpen. nog steeds traag, host vaststellen, etc.
  9. juisterr, ik snap dat dit mogelijk het probleem kan verhelpen, maar ik moet dan allerlei extensies weer aansluiten. Wat ik me afvraag bijvoorbeeld Internet Explorer is ook traag. Dan lijkt het probleem toch breder te zijn dan enkel Chrome resetten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.