Ga naar inhoud

Mr.Tipp-Ex

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Mr.Tipp-Ex

  • Verjaardag 03-10-1990

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Vista
  • Moederbord
    Asus p5ggc-mx/I333
  • Processor
    intel core 2 duo
  • Geheugen
    2gb
  • Grafische Kaart
    Asus engt430

Mr.Tipp-Ex's prestaties

  1. Eigenlijk wou ik eerst vista gewoon herstellen, nu heb ik zelf nog wat gezocht op site van microsoft en nu heb ik al eens vista kunnen booten van de installatie cd. wat al heel wat duidelijk voor mij maakt,, nu ging ik 1st naar herstellen maar daar krijg ik bij opstartherstel & systeemherstel allebei error. dus zal ik wel moeten herinstalleren, maar daarvoor moet ik dan idd nog wat bestanden back-uppen en ik ga daar morgen tijd voor maken. Nu doe ik best direct installeren of eerst bij driver opties schijf formaterren? of wordt de HD al automatisch volledig geformatteerd bij (her)installatie??
  2. sorry, snapt dat niet goed,, waar moet ik herstellen kiezen? configuratie scherm? of bij installatie cd? of...?
  3. Mijn pc is een tijdje geleden gecrasht, nu kan ik wel terug aanmelden en programma's normaal gebruiken, toch is mijn OS (vista) beschadigd, bv ouderlijk toezicht, dat openend gwn niet meer, systeemherstel, help en apparaatbeheer geven allemaal error. Dus zou ik vista opnieuw willen installeren, schijf formatteren en opnieuw installeren mag ook. Het probleem is,, ik weet niet goed hoe ik dit moet doen. Ik heb al wat gelezen over een 'recovery' disk, maar ik denk niet dat ik dat heb. Ik heb wel nog de installatie cd van vista. Maar via die cd kan ik precies enkel vista nog eens naast mijn nu bestaand OS installeren, wat niet echt de bedoeling is. Ik wil dus gwn mijn vista herstellen of herinstalleren. Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit het best doe?? mvg. Andreas
  4. Ik heb een Asus motherboard (p5gc-MX/I333) met een ingebouwde videokaart van intel (intel chipset family) met een vram van 125mb. Daardoor kan ik bebaalde spellen al niet meer afspelen dus zaterdag heb ik mij een nieuwe videokaart gekocht. een Asus ENGT430 1GB PCI-E. Na de installatie van de drivers en utilies kon ik dus nieuwe spellen spelen. Zo heb ik een paar dagen supreme commander kunnen spelen. Al merkte ik wel op dat de pc er lang over deed om op te starten, zeker dubbel zo lang als voor installatie videokaart. Nu woensdag wou ik een nieuw spel opstarten maar mijn pc liep vast. Mijn pc werd plots heel traag en mijn processor maakte rare geluiden. Na een paar minuten zonder verandering en het niet openen van taakbeheer( via ctrl-alt-delete) duwde ik mijn pc uit via noodknop. Hierna wou mijn pc niet goed meer opstarten. ik kreeg (na lang wachten) een zwart scherm met de tekst da windows niet kan worden opgestart en dat dit kan liggen aan een recente software of hardware wijziging. het werd aangeraden om de installatie cd in te steken en windows te herstellen. Nu heb ik mijn videokaart er terug uitgehaald en start mijn pc wel al terug op, zijn er nog altijd problemen. Zo kan ik op mijn account niet op het internet omdat ouderlijk toezicht niet beschikbaar is. Op de account van de administrator kan ouderlijk toezicht ook niet geopend worden. Ook als ik rechtermuisknop klik bij computer en 'eigenschappen' klik opent hij niets, er pop upt een fractie van een seconde een scherm dat direct terug verdwijnt. Bij systeemherstel krijg ik volgende error: systeem herstel werkt mogenlijk niet juist op dit systeem. De Volume Shadow copy-service die door systeemherstel wordt gebruikt werkt niet. Raadpleeg voor meer informatie het gebeurtenislogboek. (0x81000202) Bij Microsoft Management console krijg ik deze error: MMC kan het bestand C:\windows\system32\SQLservermanager.msc niet openen. Maar bij schijfcontrole geeft windows geen fouten terwijl er duidelijk toch zijn! Nu is mijn vraag hoe los ik dit op? Door nieuwe installatie zo ja hoe? of zijn er andere oplossingen?? mvg Andreas
  5. Ik he nog een aantal dingen geprobeerd en als ik met mijn rechtermuisknop op FarmVille ga klikken en dan dit deelvenster openen in nieuw tablad doe, en dan iets wil posten lukt dit wel, het venser opent nog altijd vanonderen maar ik kan wel op de 'publiceer' knop duwen... Hoe komt het dat dit dan wel werkt? weer er iemand dat??
  6. Ik heb een paar van die oplossingen toegepast maar het probleem blijft' date=' het gebeurt ook als ik de site FarmVille - Zynga gebruik inplaats van facebook zelf... toch bedankt
  7. Hey:ciao: De laatste tijd doet farmville (een populair spel op facebook) raar. Het spel zelf laadt normaal en ziet er normaal uit. maar als ik een prijs win of een level stijg dan opent er een venster in het spel waarmee je die gebeurtenis kunt publiceren op de 'wall' van je vrienden op facebook. Maar bij mij opent dat venster slecht, het opent zich onder het spel inplaats van erin en het laad niet volledig, alleen de knop om het venster te sluiten en een vak voor commentaar, maar de knop om te plaatsen enzo niet terwijl dit vroeger wel werkte. Dit gebeurd ook met andere spellen maar niet met bv. een quiz. Ik dacht eerst dat het aan mijn flashplayer lag, maar die heb ik geupdate en het probleem blijft. als browser gebruik ik mozilla firefox. Weet er iemand hoe dit probleem veroorzaakt word en hoe je dat terug kan oplossen?? alvast bedankt!
  8. als ik dat doe geeft hij altijd de melding dat de server er te lang overdoet om te antwoorden...
  9. nee, zal ik morgen proberen (ik ben juist terug van opreis en ben nogal moe) weet zo rap mogelijk te zeggen of het werkt ja/nee)
  10. ik heb al een tijdje een probleem met limewire(en frostwire) hij detecteerde een firewall maar die van windows staat limewire toe. ik heb avg 8.5free en ik denk dat het daar aan ligt. ik heb ook een modem(of router) een linksys. vroeger is het mij wel gelukt, maar ik denk dat dat nog op mijne XP was met norton. nu heb ik vista... weet er iemand de oplossing? ps(zou het aan resident shield van avg kunnen liggen zo ja hoe sta je limewire dan toe)
  11. met dat rechtsklikken kom je op de zelfde plek terecht als bij het configuratie scherm, maar ik zal het eens proberen met dat progamma
  12. Mensen:ciao: weet er iemand waar je bij windows XP kunt zien hoeveel RAM geheugen een XP heeft? bij vista staat het bij configuratiescherm, systeem maar bij xp staat er wel de processor maar het RAM geheugen staat er niet bij. ik heb al liggen zoeken maar ik vind nergens iets over het RAM geheugen DUS WEET ER IEMAND WAAR DAT STAAT? PS,ik heb al bij microsoft suport gekeken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.