Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sherpa14

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik ben er ondertussen in geslaagd om Bitdefender Total Security te verwijderen. Vanaf dan kon ik verkenner terug gebruiken. dus dat zit al goed. (dus probleem 2 en 3 zijn opgelost. Nu probeer ik nog zoveel mogelijk meer ruimte te creëren op de C-schijf. Ik heb daarbij CleanMgr gebruikt om oude bestanden weg te krijgen. Daarmee heb ik een paar 100 MB winst mee gemaakt. Ook heb ik programma's verwijderd die ik dan later op de D-schijf zal plaatsen. Stand van zaken is dat ik nu 11 GB vrij heb. Ik constateer wel dat de map windows 46,6 GB groot is. Ik denk dat er daar heel wat bestanden van de windows 10 zijn achtergebleven. Ook de map windows/winsxs is 9GB groot. Probleem 1 blijft bestaan. Kunt u of iemand anderd me daarbij mee helpen?
  2. nadat ik de windows 10 had uitgeprobeerd ben ik teruggekeerd naar Windows 8.1. Nu ontdek ik verschillende zaken niet niet goed meer werken op mij PC. 1. Mijn C-schijf (solid state 223GB) waar nog zo'n 40 GB vrij was net voor de downgrade naar Win 8.1 is nu helemaal vol (nog 1.6gb vrij). Ook vind ik nergens meer een windows.old of iets in die trant terug. --> Wat neemt de ruimte van mijn C-schijf in? Hoe krijg ik mijn ruimte terug ? 2. Bij opstart krijg ik melding dat sqlite3.dll ontbreekt. Dit is blijkbaar een essentieel onderdeel om bitdefender te doen werken. 'Bitdefender total security' werkte voorheen perfect. Als ik echter Bitdefender opnieuw wil installeren dan moet ik de oude versie eerst verwijderen. Nu slaag ik daar niet in om die manueel uit te voeren via configuratiescherm > programmas en onderdelen . Ik krijg wel de vraag of ik dit onderdeel wil verwijderen, maar verder gebeurt er niets. 'Bitdefender Agent' heb ik wel kunnen verwijderen. Maar zolang er iets van Bitdefender op mijn PC blijft staan kan ik geen nieuwe installatie uitvoeren. (foutmeldingen dat er een ander versie aan het draaien is). --> Hoe kan ik Bitdefender terug op de PC krijgen en zorg ik dat de foutmeldingen zich niet meer voordoen? 3. Verkenner kan ik niet meer openen via het icoon. Zowel in de taakbalk waar ik de snelkoppling van verkenner had, als in de tegels, als via de lijst van de programma's: verkenner openen lukt niet. Heel even floept even uit en komt terecht van waar ik gestart ben. Enkel via configuratiescherm kom ik in verkenner maar daar verdwijnt die ook zeer snel. Niet stabiel dus. --> Hoe krijg ik verkenner terug draaiend?
  3. De inlogprocedure van windows 8.1 lukt niet meer. nochtans is dit een correct ww. Gecheckt en dubbelcheck met mijn accountgegevens. Ik krijg het opstartmenu en daaropvolgend het menu om in te loggen. Echter wanneer ik inlog blijft het wieltje draaien. na ongeveer pakweg een uur komt het opstartscherm weer op. Ben er in geslaagd op bij herstart de shift-toets in te drukken waardoor ik naar de "advanced setting menu" zou kunnen gaan. "Zou". daar moet ook eerst het wachtwoord van de login worden gegeven. Nu blijkt dat windows het wachtwoord niet meer herkend en kan daardoor het menu "pc vernieuwen" niet activeren. Ik zit dus volledig blok. Ik hoop dat er toch een techneut is die me hierbij kan helpen. Alvast een dikke merci om mij werkende suggesties te doen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...