Ga naar inhoud

terrin

Lid
  • Items

    170
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door terrin

  1. Beste, ik heb tracker gps (winnes gps) op mijn Smartphone geïnstalleerd Nu kon ik deze openen met verschillende apps bv : google earth , google maps, tomtom, maps.me. En kon ik kiezen eenmaal of altijd te kiezen Maar nu heb ik per ongeluk op altijd met google earth te openen, en nu kan ik deze niet meer kiezen. Hoe kan ik dit terug krijgen, zodat ik weer kan kiezen. Heb deze al eens verwijderd en opnieuw installeerd maar blijft nog steeds alleen openen met google Earth. Graag een hulpje en alvast bedankt
  2. Google Maps-app werkt goed, maar het is Maps.Me -app die niet werkt
  3. Beste, ik weet niet of ik langs deze weg een hulpje kan vragen ? Mijn probleem is : op mijn samsung Galaxy S8 werkt deze app maps.me niet. Als ik deze app aanklik zegt hij MAPS.ME stopt steeds Graag een hulpje.
  4. Deze laptop naar schone herstart uitgevoerd, en daarna windows 10 geüpdatet en toen ging het vlotjes op een uurtje was het gereed. Bedankt voor je informatie en hulpje !! Dan kan deze topic gesloten worden.
  5. Nee ik kreeg geen foutcode. ik heb nu antivirusprogramma McaFee verwijderd, en opnieuw aan het update. Maar hij blijft ong al een uur op 30 precent draaien met het instaleren van windows 10. Is dat normaal ?
  6. Beste, in mijn vorig bericht heb ik vermeld dat mijn zus met windows 8 werkte, maar nu zie ik dat het toch windows 8.1 is. Dus heb ik met Media Creation tool 21H2. willen upgrade naar windows 10. Alles ging goed tot instaleren tot ong 77 procent, en dan geeft hij instaleren mislukt. Graag nog een hulpje.
  7. Hartelijk bedankt voor deze zeer goede informatie. Dan kan deze topic gesloten worden.
  8. Beste, mijn zus heeft nog een windows 8 (niet windows 8.1) en werkt niet goed meer. Is het mogelijk om deze laptop up te graden naar windows 10 met deze Media Creation tool 21H2. Graag een antwoordje, alvast bedankt.
  9. Mijn interne opslag is zichtbaar in mijn laptop verkenner maar SD kaart ziet hij niet. Ook als ik het sd kaart in mijn laptop plaats ziet hij het ook niet. Ik vooronderstel dat het sd kaart helemaal stuk is.
  10. Heb eerst gsm ontgrendeld vòòr aansluiten met Usb kabel.
  11. Nee, is niet zichtbaar in verkenner.
  12. Komt uit een gsm, gedaan wat U gevraagd hebt, maar hij ziet het sd kaart niet.
  13. Beste, is er een mogelijk om mijn foto's terug van mijn Micro sd kaartje te herstellen. Als ik het kaartje in mijn laptop plaats ziet hij het kaartje niet. Graag een hulpje.
  14. De Windows update zijn allemaal binnen.
  15. Misschien toch nog effe wachten met het slotje, je weet maar nooit .
  16. Ja, ik zit in Windows 10 home
  17. Beste, Ben toch maar naar fabrieksinstallatie gegaan dat je aangaf in vorige bericht . door op Alt+F10 te drukken bij het opstarten En nu werkt hij perfect terug. Hartelijk bedankt voor je informatie hulp !!!!! Je kunt dit topic afsluiten.
  18. Beste, Ik geraak ( laptop naar het opstartmenu te gaan door op de F12 toets te drukken (tokkelen).) er niet in. Heb ook alle F toetsen eens gebruikt maar geen enkele waar ik ermee inkan. Toch nog wat hulp nodig. p.s in F2 toets geraak ik wel hierin (zie bijlage)
  19. Ik zou deze laptop wel eens willen opnieuw instellen met media creation tool, maar hoe (welke toets of .....) geraak ik in pc opstarten met usb stick ? Want ik geraak niet verder zoals het filmpje laat zien .
  20. Beste, heb een filmpje gepost van de laptop. Misschien dat dit meer informatie geeft voor jou. received_324285489167356.mp4
  21. Heb haar ook eens voorgesteld om in veilige modus op te starten. Maar met de F8 toets werkt het niet, en ik weet ook niet welke toets ze daarvoor moet gebruiken ?
  22. Nee, want ze was een game aan het spelen.
  23. Beste, Mijn dochter heeft een probleem met haar laptop Acer Aspire ES 15 Ineens viel de laptop uit, als ze terug opstart en geeft hij deze twee regels : De installatie herstellen Wijzigingen aan de computer ongedaan maken .... Meer doet hij niet, valt dan steeds uit. Graag een hulpje Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.