Ga naar inhoud

riderider

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door riderider

  1. Ik heb de schijfcontrole uitgevoerd, maar heb na het opstarten geen resultaat gezien. Daarnaast heb ik gister voor het eerst weer mijn laptop opnieuw opgestart. Het internet heeft het ruim 20 uur volgehouden, ( is verder ook niet uitgevallen). En nadat hij op nieuw opgestart is houd het nog geen 5 minuten meer vol. Daarnaast loopt die sinds ik hem opnieuw opgestart heb ook weer vast. ( Dat heeft die in die periode van ruim 20 uur ook niet gedaan). Resultaat van Benchmark ( Bij het dal net voor het einde, viel internet uit.)
  2. inderdaad een hele klus. McAfee verwijdert. Error scan Benchmark PS: Mijn internet is nu al weer zo'n 4 uur niet uitgevallen, terwijl hij het gister nog geen half uur vol hield. (ook na paar keer opnieuw opgestart te hebben niet). Daarnaast is mijn laptop al zo'n 4 uur niet meer vast gelopen ( is een ander probleem, maar dat doet hij meestal ook nadat hij een uur- anderhalf uur aan staat. Dit probleem heb ik sinds dat ik hem 2 weken terug teruggezet heb naar fabrieksinstellingen. Ik denk dat dat komt doordat hij te warm wordt, want hij loopt gewoon in een keer vast. Maar heb er verder ook niet enorm veel verstand van dus weet het niet zeker.
  3. Bedankt voor je antwoord! Speccy resultaat: http://speccy.piriform.com/results/cEvUXQpQyMmOUzmxpA3xzL1 Hardware ID Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter PCI\VEN_168C&DEV_002E&SUBSYS_E034105B&REV_01 Algemeen Stuurprogramma Hardware ID Broadcom Netlink Gigabit Ethernet PCI\VEN_14E4&DEV_16B5&SUBSYS_05041025&REV_10 Algemeen Stuurprogramma
  4. Hij heeft het een dag gedaan, maar het is weer terug bij af. Dit staat er overigens als ik de probleemoplosser gebruik.
  5. Bedankt voor je antwoordt. Echter kan ik de WAN-minipoort adapters op een of andere manier niet verwijderen De andere heb ik wel verwijderd en opnieuw opgestart. Dit is overigens een overzicht van alle netwerkadapters:
  6. Hallo, Na een lange tijd afwachten en het internet doorzoeken naar oplossingen heb ik toch maar besloten om mijn probleem te beschrijven voor de oplossing te vinden. Mijn netwerkadapters of in ieder geval mijn internet werkt niet goed op mijn laptop. Soms duurt het een uur, soms 5 minuten, maar na een bepaalde tijd schakelt internet zichzelf uit en doet hij het niet meer. Als ik de laptop opnieuw opstart doet alles het weer. Ik heb de laptop al 2 keer teruggezet naar fabrieksinstellingen, maar dat werkt ook niet. Na een bepaalde tijd stopt internet er mee. Hij verbreekt de verbinding en er komt rechtsonder een rood kruisje bij internet te staan. Op dat moment werkt zowel Wi-Fi als de LAN verbinding niet meer. Als mijn internet uitvalt zie ik ook geen enkele wifi meer. ( Normaal een stuk of 15 ). Op de vaste pc en een andere laptop is dit probleem nog nooit voorgekomen, daar werkt internet gewoon normaal. Bij de probleem-oplosser staat dat er een probleem met het breedbandmodem is of dat er geen verbinding kan worden gemaakt met de netwerkadapter. Bij ipconfig komt er te staan dat het medium ontkoppeld is. Zie afbeelding: De drivers heb ik via de acer website al opnieuw proberen te installeren. Energie besparen staat ook gedeactiveerd, daar ligt het niet aan. Het vreemde is dus, dat internet het soms 10 minuten doet en de andere keer een uur. Ik hoop dat dit opgelost kan worden. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.