Ga naar inhoud

cupido

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door cupido

  1. Een dergelijk probleem vindt je hier: System recovery options-HELP!! How-To Geek Forums Iets of iemand zou die recovery moeten kunnen disabelen, maar ik heb geen idee hoe eraan te beginnen. Alles wat in die thread staat heb ik geprobeert maar niets helpt. Ik blijf de popup krijgen..
  2. hallo iedereen, Dit is mijn eerste vraag en hopelijk mijn laatste hoop op herstel, Probleem; Het vriendje van mijn nichtje heeft zijn laptop bij mij afgedropt. systeem: Acer Aspire 5920G Vista home premium. Meer info over systeem beschikbaar indien nodig. Nu, tijdens het opstarten, net voordat het bureaublad dient te verschijnen laadt het 'system recovery options' screen ongevraagd. Ik heb al heel wat pistes afgereisd op internet om het euvel te verhelpen maar het blijft onveranderd. Chkdsk /f c: is wel duizend keer uitgevoerd, en als ik kies voor system repair vindt hij geen problemen. Opnieuw opstarten dan maar, en nog steeds eindigt de reis in het system recovery options scherm. Welke weg(en) kan ik nog inslaan om de pc terug te krijgen? Indien mogelijk zonder data-verlies, want zijn eindwerk zou hij liever niet de mist in zien gaan. beschikbaar zijn: een bootable recovery disk, en een vista-installatie schijf. thx, Kurt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.