Ga naar inhoud

comicware

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

comicware's prestaties

  1. Dit ziet er super uit. Bedankt voor de moeite al. Ik heb nog een aantal vraagjes. Allereerst het moederbord, Ik heb zelf zitten kijken naar deze https://azerty.nl/0-6126-729685/msi-x99s-gaming-7.html Vraag ik me gewoon af of deze ook een goeie optie is of niet, daar het kleurenschema iets beter bij de NZXT h440 past, ik weet dat dit mss wat ijdel is, maar toch Dit is dan de NZXT h440 die ik in gedachten had https://azerty.nl/0-1044-672613/nzxt-h440.html Dan de videokaart, De gtx 980 had ik zelf al naar zitten kijken (lees kwijlen) Zelf had ik de versie van gigabyte op het oog, https://azerty.nl/8-6150-737522/gigabyte-gv-n980g1-gaming-4gd.html Ik veronderstel dat qua prestaties de twee vrij identiek zijn. De reden voor de gigabyte is dat ik momenteel nog met een gigabyte 680 werk en daar toch wel heel tevreden van ben geweest, plus komt deze 980 ook met een fraaie backplate. alweer dat is dan zuiver esthetisch. Nu nogmaals, heel erg bedankt voor de input, ik ben nou eenmaal een eeuwige twijfelaar. En dan is het leuk om te weten wat mensen met heel veel meer ervaring en kennis van zake dan mezelf aanraden. groeten
  2. Beste leden van het forum. Ik heb men huidige pc nu al een aantal jaren, en ook al is ie nog helemaal niet versleten, of oud, Toch wil ik graag een nieuwe pc samenstellen. Jullie weten vast wel hoe dat gaat als je geld een gat in je zak aan het branden is Waarvoor heb ik een PC nodig? - Hoofdzakelijk gamen, natuurlijk ook alle anderen normale zaken als bankieren enzo... Wat is mijn budget? - 2200 - 2400 € max Een merkcomputer of een samenstelling? - samenstelling Ga ik overklokken? - Hoogstwaarschijnlijk Ga ik later upgraden? - Ik heb zowat de gewoonte om circa elke 2 a 3 jaar een volledig nieuw systeem te kopen. (men oude systeem verkoop ik dan verder) Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? -wifi is geen vereiste, voor de rest wel graag 7.1 surround ondersteuning op het moederbord Ga ik zelf assembleren? - Hangt ervan af of de assemblage dienst betrouwbaar is, ik kan desnoods ook zelf assembleren Heb ik een besturingssysteem nodig? - JA, liefst 8.1. Ga ik zelf installeren? - idem als assemblage. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? NZXT h440 of corsair 750D Heb ik nog randapparatuur nodig? - Neen Heb ik specifieke wensen? - Hoeft niet stil of energiezuinig te zijn, moet gewoon draaien als een gek. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? - Belgie, en geen voorkeur van winkel, zolang ze maar betrouwbaar zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.