Ga naar inhoud

Quantum

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Quantum's prestaties

  1. Alles is up-to-date. Blijf deze BSOD's krijgen. Heb ondertussen al Windows opnieuw geïnstalleerd en Kaspersky is vervangen door een ander antivirus. Na dit alles blijven de BSOD's. Ondertussen ook memtest geprobeerd en daarbij werden fouten gemeld.
  2. Na enkele malen proberen is er dan toch een log opgedoken.log.txt
  3. Heb tijdens het gamen eens mijn antivirus uitgezet. Nog steeds krijg ik de bluescreens maar in bluescreenview is nog steeds niets te vinden. Op de bluescreen zelf stond er iets over hardware en drivers, zou slechte hardware aan de basis kunnen liggen?
  4. Heb dit een aantal keren geprobeerd. Iedere keer krijg ik een melding: Zoekopdracht gedaan in x aantal seconden. Geen resultaten voor "Kaspersky Anti-Virus NDIS Filter" found.
  5. Kaspersky Internet Security versie 14.0.0.4651
  6. http://dropcanvas.com/84jzt
  7. Als ik uw stappen volg dan verschijnt er geen Kaspersky Anti-Virus NDIS Filter.
  8. Eerst en vooral bedankt voor de snelle reactie. Afbeelding apparaatbeheer: Reportperfmon: http://dropcanvas.com/ejnqy Bluescreenview: Er zijn geen documenten te bevinden onder dump files. Het volledige vak is leeg. Bij het invoeren van de code in ConEmu komt er op : Er bestaat al een submap of bestand C:\Program. Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van: C:\Program. Er bestaat al een submap of bestand Files\Devcon. Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van: Files\Devcon. Ik heb toch verder geprobeerd: devconlog.txt Mvg.
  9. Tijdens het spelen van games zoals GTA V, Arma III, ... krijg ik op regelmatige basis een BSOD. Deze BSOD's zijn vaak van het type 0x3b of 0x3e. Zelf heb ik al heel wat geprobeerd. Drivers zijn up-to-date. Geen virussen. Besturingssysteem al twee maal opnieuw geinstalleerd. Heel wat hotfixes geprobeerd zoals aangeraden op de windowsforums. Voeding nagekeken. Ik heb deze pc zo'n twee jaar. GPU: Nvidia GTX690 4GB CPU: Intel® Core i7-3930k @3.20GHz Moederbord: X79A-GD65 (8D) RAM: Patriot DDR3 8Gb Power supply: Xilence PSU 1000W 135mm Gaming Edition Geheugen: Intel SSD/520 series 240GB 2x Western Digital HDD Caviar 2TB SATA 7200RPM Hierbij hoort ook de nodige koeling waardoor mijn systeem voor het verschijnen van de BSOD's de games draaide met een temperatuur rond 45°C. Dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.