Ga naar inhoud

Lekstraat38

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lekstraat38

  1. Kweezie Wabbit, Ik heb het idee dat het probleem opgelost is. Er is 5.2 GB schijfruimte erbij gekomen sinds het uitvoeren van de meest recente instructies. Ik ben terug op mijn niveau van een aantal weken terug. Ronduit geweldig!! Kan ik nu mijn scanners weer op actief zetten? En weer leuke dingen met mijn computer doen?
  2. AdwCleanerS0.txt Is het zinnig AdwCleaner toe te voegen aan mijn lijst van protectiesoftware? Of is het niet verstandig om het te gebruiken zonder begeleiding?
  3. zoek-results.log Voor alle zekerheid nu ook als txt- file erbij gedaan. zoek-results woensdag 14.41.txt
  4. 44 Gb idd maar nog geen week geleden was dat 50.7 GB. +/- 1 GB verlies per dag dus.En voor mijn actie met de herstelpunten was het zelfs tot 23.3 GB gedaald. Vandaar mijn zorg. zoek-results2015-04-22-084903.log
  5. Avast zat daar idd en dat werkt. Spybot zat er niet maar ik heb het tevoorschijn gehaald (naast het vlaggetje) en zie nog steeds "modus" niet als optie. Zie doc 5.Doc5.docx
  6. Ziet er allemaal zeer grondig uit. Echter ik loop vast bij de eerste stappen omdat mijn systeem anders reageert dan geschetst. Nergens zie ik de keuzes: "Avast! Schilden instellingen ". Ga in het menu naar "Modus" en kies hier de "Geavanceerde modus". (Spybot) Ik heb 4 PrtScr’s gemaakt van hetgeen ik wel te zien krijg: Doc 1 = Spybot / links Doc1.docx Doc 2 = Spybot / rechts Doc2.docx Doc 3 = Avast / rechts Doc3.docx Doc 4 = Avast / links Doc4.docx Voor de volledigheid: ik gebruik enkelklik i.p.v. dubbelklik. Geen invloed toch?
  7. Clarkie, Dank alvast. Bij deze log.txt in de bijlage log.txt
  8. Hallo, Ik heb het zelfde probleem als Henk in topic 56560. Mijn C-schijf loopt zonder aanwijsbare reden snel vol. Ik heb alle "normale" handelingen uitgevoerd zoals virusscan, legen prullenbak, schijfdefragmentatie, en schijfruimte vrijmaken. Ook is de %age ruimte voor herstelpunten aangepast van 25% naar 10%. Dit alles lijkt iets geholpen te hebben maar ik ben nog steeds 5 GB kwijt en dat wordt dagelijks meer. Ik heb RSI gerund en heb dus een logfile maar weet daar geen raad mee. Hoe verder?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.