Ga naar inhoud

BugsBunny

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

BugsBunny's prestaties

  1. Dikke merci voor de enorme hulp. Alweer iets bijgeleerd op vlak van VBA .
  2. Hallo plx, Bedankt voor de snelle reactie. Voor mij zou dat een goede oplossing zijn aangezien voor wat ik het wil gebruiken. Ik ga deze versie aanpassen tot een soort logboek voor sleutels van onze klanten op het werk. De klanten hebben ieder een specifieke nr van 6 tot 8 cijfers lang. De oplossing die jij mij hebt gegeven is prima. Nu zit er nog een foutje in. Wanneer ik op de Clear-button klik, krijg ik een foutmelding. Kan dit eventueel verholpen worden?
  3. Oeps, foutje van mij. Nu wel met bijlage. Interactive-userform.xlsm
  4. Via het het internet heb ik een interactive-userform gevonden die mij op het werk enrom kan vooruit helpen. Alles werkt prima zolang ik maar max 5 cijfers in het 1e veld (ID) invul. Van het moment dat ik 6 cijfers wil invullen, krijg ik steeds een foutmelding. Ik heb al zitten zoeken wat de fout is, maar helaas kan ik ze niet vinden. Ik zou graag in het 1e veld minstens 8 cijfers willen invullen. Is dit mogelijk en waar zit de fout? In bijlage stuur ik mijn interactive-userform. Alvast bedankt voor de moeite.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.