Ga naar inhoud

minihavertje

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

minihavertje's prestaties

  1. Nee, zover ik weet is hij dat niet Ik wil de foto's ook graag bekijken en bij hem doen ze het ook niet, dus vroeg hij of ik er iets mee kon. De foto's hebben de normale JPG, JPEG en PNG extensie, dus daar zag ik ook niks vreemds aan.
  2. Ik verwacht het niet, want dan had mijn virusscanner dat toch ook opgemerkt? Verder staat er ook niks opmerkelijks tussen die bestanden.
  3. Hallo, ik heb gisteren van een goede vriend van mij een aantal foto's toegezonden gekregen van zijn vakantie. Hij kan deze foto's niet meer openen, want via windows Photo Viewer geeft de computer aan dat dit bestand niet kan worden geopend, want het is mogelijk beschadigd of te groot. Ik heb mijn virus en malware scanner er al overheen gegooid en die kan niks vinden. Ook via Recuva heb ik al geprobeerd deze bestanden terug te halen. Heeft hier iemand een idee hoe ik dit kan oplossen? Bij voorbaat dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.