Ga naar inhoud

Ludoo99

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ludoo99's prestaties

  1. Ik was vanmiddag van plan om terug naar de winkel te gaan. Ik dacht ik probeer het nog 1 keer, en toen deed ie het weer, zomaar uit het niets. Hij staat nu terug op de fabrieksinstellingen en werkt weer helemaal naar behoren:) danjewel voor de snelle en vriendelijke hulp
  2. Oke ik ga dit proberen, en anders maar terug naar de verkoper.. Super bedankt voor de snelle hulp!!
  3. inderdaad een fabrieksherstel terug naar de fabrieksinstellingen waarbij die alle bestanden verwijderd (en niks terugzet)
  4. Kan geen bijlage toevoegen van het opstartscherm. Het is eigenlijk gewoon het eerste scherm wat hij geeft mzt het toshiba logo
  5. Allen, Ik heb een volledig systeemerstel uitgevoerd op mij toshiba laptop. Echter is het nooit volledig gebeurd, tijdens het opnieuw opstarten hing hij vast en sinsdien blijft hij bij het opstarten op een toshiba dcherm hangen (zie bijlage). De laptop is in jan14 gekocht en meteen geupdated naar 8.1 toen dit uitkwam. Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.