Ga naar inhoud

robbedobbe

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik zal een contact opnemen met de verkoper en vragen waarom er maar 1 jaar garantie staat. Ik heb de versie 1 teruggezet en zal een zien of het nu werkt. Groetjes
 2. Nee, ik kreeg van de winkel 1 jaar garantie op de laptop en 6 maand op de batterij. Maar er kleeft een stinker op mijn laptop en er staat op: "2 years warranty MSI". Mijn garantie is ongeveer 3 weken geleden vervallen.
 3. Mijn garantiebewijs van de winkel waar ik hem gekocht heb is verlopen, maar ik krijg nogwel garantie bij MSI zelf niet?
 4. Ik zal de vorige versie eens installeren, mijn laptop staat meestal op een houten tafel maar hij wordt warm maar zelfs als ik het spel pas opstart begint hij te 'flippen', zelfs het geluid van bijvoorbeeld iemand praat via TeamSpeak/Skype wordt er door beïnvloed.
 5. Dit is de link: http://speccy.piriform.com/results/p6Vgfb6dibxYHbaDHm5luZT Hartelijk bedankt voor de snelle reactie!
 6. Dag iedereen, en jaar geleden heb ik mijn laptop gekocht: MSI GE40 met een NVidea GeForce GTX 760M, nu heb ik een probleem. Vroegere kon ik alle spelletjes gemakkelijk spelen met een goede FPS maar nu als mijn Nvidekaart begint te draaien gaat mijn geluid haperen, mijn spel heel hard haperen en na een tijd loopt alles gewoon vast. Ik heb al mijn spelen zo geconfigureerd dat ze nu de Intel videokaart moeten gebruiken. Ik heb nu wel een lage FPS maar het werkt... Volgens mij is er een defect hierin, het kan toch onmogelijk aan de instellingen liggen? Enig advies? Met vri
×
×
 • Nieuwe aanmaken...