Ga naar inhoud

marjorie

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door marjorie

  1. IK heb dus eerst systeemherstel uitgevoerd en daarna combofix en tot nu toe gaat het, want eerst bij die systeemherstel was die personalsecurity weg(hij stond nergens meer tussen) maar toch kreeg ik meldingen van "blocked" ieder keer als ik op internet wou en heb dan combofix uitgevoerd en ik kan nu op internet zonder problemen. Dus ik wou iedereen bedanken die me geholpen heeft! Dat scheelt alweer een telefoontje naar Hp.haha
  2. Ik heb dat ook gedaan nu en er staat dan dat het niet voltooid is. En starten in veilige modus? Of is dit niet aan te raden?
  3. Ik heb windows xp, maar de pc is nog maar paar maandjes oud... Het is zo sinds die Personal Security opstaat. Heb dus gedaan wat u vroeg maar hij doet niks... Als ik het ingetijpt heb van "regedit" maar ik krijg niks meer verder, het schermpje sluit zich eens ik op OK druk en er komt geen ander scherm of dergelijke. Ik had bij het opstarten daarjuist dubbel geklikt op die Combofix(omdat hij plots weer op mijn bureaublad stond) en er kwam een balkje waar groene streepjes in kwamen en als het balkje volledig groen was, was het ineens gedaan en deed hij niks meer... En als ik nu kijk op mijn bureaublad staat er geen enkel pictogram meer op. En als ik kijk via Start en probeer daar mijn picogrammen te vinden, vind ik ze wel terug maar als ik ergens op klik reageert hij niet. IK hoop dat jullie wat verstaan wat ik wil zeggen.
  4. Het lukt dus echt niet. als ik het op mijn bureaublad zet en ik wil erop klikken gebeurt er niks, hij reageert er niet op. En als ik het download,krijg ik een melding van " Kan geen toegang tot het apparaat,pad of bestand krijgen. Mogelijk hebt u geen toegangsmachtiging tot het item". En dan moet ik op OK klikken en is het weer gedaan.... Amai wat een gedoe allemaal.haha
  5. Ok, heb het weer geprobeerd maar er gebeurt echt niks,het download niet... Maar heb nu juist gezien dat ik op deze pc met twee antivirussen zit, ene van norton en ene van avast(zou het daar mss aan kunnen liggen dat ik het bestand niet kan dowloaden)? Maar ik wil graag een antivirus verwijderen maar ik geraak zelfs niet op "programma's verwijderen", en ook niet via "configuratiescherm", en dan naar "software", als ik daar op klik gebeurt er niks, of soms komt er een scherm van dat ik niet genoeg machting heb ofso iets.
  6. Heb dit dus gedaan maar als ik het bestand download gebeurt er niks verder....
  7. Beste mensen, Ik ben hier al meermaals geholpen geweest(waarvoor dank u iedereen) Maar zit nu weer met een nieuw probleem, ik weet niet hoe het komt maar sinds een paar dagen zit ik met "Personal Security" op mijn laptop, en heb al vanalles geprobeerd om het te verwijderen maar ik krijg het maar niet weg, heb gehoord dat het een valse anti virus zou zijn, en iedere keer als ik op sites wil gaan komt er een schermpje met "blocked", en heb het ook al proberen verwijderen met verschillende removal tools van bepaalde sites, maar iedere keer als ik het bestand heb gedowload, krijg ik erna een melding van dat ik niet genoeg machting heb ofso iets. Wat kan ik nu doen? Formateren gaat nu niet want ik heb een mini laptop(en kan geen discettes insteken).
  8. Beste, Wie kan me aub zeggen voor wat dit programma dient? Want heb een nieuwe mini laptop van Compaq gekocht en dit stond er al op en het neemt 404mb in beslag, en ik zou het graag verwijderen. Kan ik dit doen? Hopelijk kan iemand me helpen.Mvg
  9. Heey, Ik heb tot nu toe altijd op internet kunnen surfen met onze wii maar nu gaat dat plots niet meer. Weet iemand hoe het zou kunnen? Groetjes
  10. Hey, Ik weet niet of ik mijn vraag nu hier moet stellen of ergens anders. Maar we hebben nu een Fujitsu Siemens laptop gekocht, en er zit een ingebouwde webcam in, maar wat moet ik nu juist doen om die te kunnen gebruiken? Alvast bedankt.
  11. Dank u he voor die link! Heb dus die msn gedowload en het gaat, en is niet zo veel mb. Groetjes. Dit is echt een leuke en leerzame site voor mensen zoals ik die nie veel van pc's kennen. haha.
  12. Hey, Zoals ik in een vorig topic had geschreven, Ik had dus een nieuwe pc gekocht en er stonden al programma's op zoals Nero, Norman anti virus, Microsoft Powerpoint 2007, Adobe, Flash Player, en nog een paar dingenb die ik niet ken... Is het niet beter dat ik een paar dingen wis? AJa en nog een vraagje er stond zelfs zoiets van da ik de nieuwe msn moets downloaden, maar heb hem niet gedownload( en heb dan de 7.5. gedownload maar ik krijg iedere keer een melding van dat dit een oudere versie is van msn en dat het niet gaat om me in te loggen). Terwijl de nieuwe msn er zelfs niet opstaat op mijn pc. Wat kan ik doen? Want ik wil die nieuwe msn niet omdat hij al 131mb bevat staat er en das wel wat veel vind ik. Hopelijk kunnen jullie er wat aan uit aan de uitleg. Dank u.
  13. Hey, ik vroeg me af er je andere programm's ofso kan downloaden ipv microsoft powerpoint 2007 om powerpoints te bekijken? want dit neemt zoveel mb in beslag. En bestaan er ook andere programma's ipv Adobe Reader en Flash Player? en moet je echt Java hebben? Groetjes
  14. Hey, Heb een paar vraagjes want heb nu juist een nieuwe laptop gekocht en er staat el Nero,Adobe Reader en Norman Anti-virus op. Moet ik dit allemaal laten staan? Of wat moet ik nu juist doen? Hopelijk weet iemand raad. Alvast bedankt.
  15. ah ok dank u he! maar wat is een install van je os? sorry maar he niet veel verstand van pc's.
  16. Ik heb Norton al verwijderd en Avast erop gezet want heb er al hier en daar wat positieve commentaar over gelezen. Ja ik vind het raar want normaal krijg ik een scherm als ik erop klik maar nu niet meer, er komt gewoon niks op. Maar das niet erg want heb hem verwijderd. alvast bedankt voor te reageren.
  17. Ik heb dus Norton antivirus. Is dit een goede antivirus? Is het eigenlijk nodig om zo een dure antivirus aan te schaffen of zijn de gratis versies ook al goed genoeg? Zoja welke is dan de beste? En heb nog een probleem want er staat altijd een rode kruis bij het pictogram van Norton, en heb al meermaals erop geklikt en krijg maar geen scherm te zien? Want weet niet juist meer hoelang mn abonement nog geldig is. En heb al geprobeerd om het te verwijderen en terug opnieuw op te zetten maar er staat nog steeds een rode kruis, en als ik erop klik komt er geen scherm van Norton. wat kan ik doen? Hopelijk kunnen jullie me helpen? Misschien is het antivirus verlopen? Maar dan zou er toch een scherm moeten bijstaan als ik erop klik? Groetjes
  18. Hey, Ik heb een paar vraagjes. Ik zou graag mijn laptop verkopen en vroeg me af of ik iets speciaals ofso moest verwijderen alvorens ik hem verkoop? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.