Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

menneke91

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Geen probleem. Ik heb verder geen stappen ondernomen, aangezien ik mijn laptop nodig heb om te leren voor mijn examens. Wil ik het risico niet lopen dat ik dadelijk mijn laptop niet kan gebruiken of bestanden kwijt ben. Vandaar dat ik wacht tot na mijn examens om de SSD als nog te monteren in mijn laptop.
 2. Oke, ik heb nog een vraagje. In het Noorden van het land zit ook een bedrijf van ons. Is het misschien dan niet verstandig om daar ook een NAS neer te zetten en deze s 'avonds te laten synchroniseren zodat er overdag minder belasting op het netwerk komt te zitten? Is dit ook mogelijk om op een bepaalde tijd tussen 2 Nassen te laten synchroniseren? Alvast bedankt.
 3. Ik heb de SSD eruit gehaald en de harde schijf weer op zijn plaats gemonteerd. Dan start mijn laptop weer gewoon als vanouds op en heeft die geen gekke keuren meer. Heb voor de zekerheid toch maar al mijn bestanden op een externe harde schijf gezet en een back-up gemaakt. Heb nu ook de SSD weer leeg gehaald.
 4. Oke, super bedankt voor de reacties. Hier kan ik wat mee!
 5. Ik via de link inderdaad wat meer info gevonden. Maar al het gegeven leermateriaal is alleen maar te vinden in het Engels, geen probleem maar in het Nederlands is het makkelijker te begrijpen.
 6. Oke, het makkelijkst en snelst is om al mijn bestanden te backuppen op een externe hdd en terug te gaan naar de fabrieksinstellingen. Om vervolgens dus de ssd weer te wissen en het opnieuw te proberen.
 7. Volgens mij heb ik een virus of iets te pakken. Ik probeer op je link te klikken, maar dan wil hij niet doorlinken. En krijg steeds een melding van: Skydrive.exe toepassingsfout
 8. Nee, hij blijft na het inloggen op zwart beeld hangen. Hang ik mijn harde schijf er weer bij in, dan kan ik wel normaal inloggen. Maar om de paar minuten wordt mijn taakbalk leeg, alle icoontjes verdwijnen voor een aantal seconden en komen dan weer terug. Als ik op dat moment in de verkenner zit wordt die ook afgesloten.
 9. Ik heb de ssd nu dus op de plek van de harde schijf geplaatst en de harde schijf eruit gelaten. Hij start nu binnen enkele seconden op, typ mijn wachtwoord in en dan duurt het erg lang voordat er iets gebeurd. Krijg dan een zwart beeld en ik zie mijn aanwijzee van de muis en meer niet. Misschien omdat hij aangaf geen internet verbinding te hebben voor ik me wachtwoord van mijn account intypte.
 10. Hallo, Ik heb in me ASUS N76V laptop, een SSD bijgeprikt. (Samsung SSD 850 EVO) Natuurlijk hem eerst aan mijn laptop gehangen en met het programma data migration software, mijn C:/ schijf laten clonen naar de ssd. Daarna de SSD in mijn laptop gemonteerd en de BIOS instelling zo ingesteld dat hij opstart vanuit de SSD. Nu ondervindt ik het probleem dat hij niet sneller opstart dan voorheen. Bij het Game blijf de taakbalk in beeld, erg hinderlijk. En mijn beeld blijft om de zoveel tijd even hangen. Wat heb ik verkeerd gedaan, hoe los ik dit op? Mijn E:/ schijf is de SSD De C:/ schijf is de harde schijf die er al in zat.
 11. Hallo, Ik doe binnenkort mijn MTA examen. Windows server administration fundamentals over server 2008. Mijn vraag was of er hiervoor Nederlands talige bestanden over te vinden zijn? Bestaat zo'n MTA examen uit theorie en praktijk of alleen uit theorie?
 12. Het budget gaat in overleg, ligt eraan wat de beste en slimste oplossing hiervoor is. Dus het zou slimmer zijn om 1 NAS aan te schaffen, die uitbreid mogelijkheden heeft? Tot hoeveel ISO bestanden heb je dan de mogelijkheid om tegelijker tijd te delen?
 13. Hallo, ooh, had hem verkeerd geplaatst. Mijn excuses en bedankt.
 14. Hallo, Ik loop stage bij een industriële automatisering bedrijf. Ze hebben meerdere locaties. Nu hebben ze een hele hoop software pakketten van Siemens met product codes en al. Deze hebben ze vooral nodig op de locatie waar ik zit, maar het komt ook weleens voor dat een andere locatie deze nodig hebben. Dan sturen ze de CD op of ze uploaden hem in de CD Tower, aangezien deze niet zoveel cd's aankan en vooral verouderd is en ze minder gedoe willen met de andere locaties wilden ze hier iets anders voor. Nu dacht ik aan een NAS, hiermee kunnen ze meerdere cd's uploaden en als ISO bestand delen op het netwerk. Zo kunnen de andere locaties er ook veel sneller en makkelijker bij en degene op mijn locatie hebben er ook baat bij, hoeven ze niet eerst een CD te gaan halen. Ik heb niet zoveel ervaring met een NAS, dus is de vraag of jullie misschien wat tips hebben voor een bepaalde NAS? Is het slim als wij een NAS aanschaffen en in het noorden van het land ook een, waar een aantal andere bedrijven van ons zitten, zodat de 2 Nassen met elkaar synchroniseren of zal 1 NAS genoeg zijn voor alle locaties? Tips en adviezen zijn zeer welkom. Alvast bedankt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.