Ga naar inhoud

kimcb

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kimcb's prestaties

  1. Hallo, Ik heb een Asus laptop, model X54C. Ik heb hem geupdate naar Windows 10. Ongeveer twee weken terug kreeg ik bij het opstarten de 'bad system config info' fout op mijn laptop. Ik kreeg een blauw scherm, daarop kon ik kiezen om een herstelpunt te kiezen, de laptop volledig te laten herstellen en nog een aantal andere opties. Geen van deze opties werkten allemaal. Sinds deze week staat er bij het opstarten dit: 'An operating system wasn't found. try disconnectiong any drives that don't containt an operating system. Press ctrl+alt+delete to restart.' Als ik hem dan opnieuw start, krijg ik hetzelfde scherm. Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?
  2. Het is me inmiddels al gelukt! Heb keyboard utilities gedownload
  3. Ik werk met windows 7. Het model is X54C en modelnummer x54c-sx109V
  4. Hallo, Sinds gister werkt mijn WiFi opeens niet meer. Er staat dat er geen verbindingen beschikbaar zijn. Kabelinternet werkt nog wel, alleen draadloos opeens niet meer. Nu heb ik een vermoeden de schakelaar/toets (verschilt per laptop) met Wireless LAN uitstaat, bij mijn Asus laptop kan je dat aandoen met de toetsen FN + F2. Het probleem is alleen dat die toetsen niet werken. De rest van de toetsen met F (F3, F4, F5 etc) werken wel. Ik weet nu niet meer wat ik kan doen om het aan te zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.