Ga naar inhoud

jbez

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jbez's prestaties

  1. Hallo allen, ik heb een vraag cq probleem met YouTube: als ik YouTube open : geen probleem ik zie de filmpjes die voorgesteld zijn en als ik deze aanklik spelen ze direct af echter op het moment dat ik zelf een zoekopdracht ingeef wordt er een error gegeven en wordt gesteld dat mijn pc iets önrechtmatigs"doe, Ik heb de adviesen van google opgevolgd maleware gecheckt , virus gecheckt zelfs met de door hen zelf geadviseerde programma's alles lijkt oke! Maar het probleem blijft , wat nu? iemand een suggestie?
  2. Hallo Dasle, mijn excuses voor dit late antwoord maar ik moest vandaag weer vroeg en ben op tijd naar bed gegaan. Zoals je misschien wel merkt zit ik niet zo vaak achter de pc en zeker niet zo heeel lang. Maar jouw adviezen ga ik in ieder geval proberen en ik zal je laten weten wat ik vindt! bvd
  3. Hallo Dasle, dat heb ik gedaan en enkele uitroeptekens gevonden maar die zeggen mij niet zoveel want er staat een algemene melding bij bijv: netwerkcontroller niet geinstalleerd, , pci bus?? maar geen naam of merk waar ik iets uit af kan leiden( te weinig kennis? ) misschien. In ieder geval alvast bedankt voor je hulp! die wordt zeer gewaardeerd
  4. Hallo Dasle Ik wil eerst even vermelden dat ik een pc gebruiker met minimale knowhow van zaken ben en soms dingen oplos door maar iets te beredeneren en te proberen met soms, slechte, gevolgen van dien. het probleem heb ik reeds opgelost op een waarschijnlijk niet gewone manier, ik heb de hd eruit gehaald en die als een soort 2e hd op een pc aangesloten en zo de bewuste hd geformateerd, daarna alles teruggebouwd en via een usb windows 7 starter geinstalleerd en... het werkt weer. Ik heb nog wel behoorlijk wat problemen om drivers voor het geheel te vinden en daarmee kom ik bij mijn antwoord voor jouw: het was een oude acer veriton 1000, 80gig hd, met daarop oorspronkelijk windows XP, ik had daar via usb een windows 7 ultimate op geinstalleerd en dat eigenlijk alleen om via het progr popcorntime films op mijn tv te kunnen kijken, maar sindsdien was er een irritante piep te hoten iedere keer als de pc iets deed. Daarom wilde ik windows 7 starter installeren omdat dat , denk ik , een \'lichter prog is en toen gebeurde dus het bovengenoemde
  5. Hallo Ik heb een mini pctje , een acer veriton, gebruikt om via popcorn time films te kijken op mijn tv . Dit ging altijd"prima' doch regelmatig was er een irritante piep te horen tijdens het film kijken afkomstig van de pc. Na enig zoeken op de acer site kreeg ik gevonden dat er een fout kon zijn met de installatie. Omdat ik zelf er windows 7 ultimate op geinstalleerd had, dacht ik dat een simpelere windows 7 installatie, starter bijv , een verbetering zou kunnen zijn. Tijdens de installatie ervan, via een usb,,stopte het installeren ermee en verkondigde het systeem dat deze hardware niet met windows kon werken????????? en dat terwijl windows 7 altijd erop gewerkt heeft? Heeft iemand een idee wat ik moet doen.?
  6. Op werk wordt het geheel niet geblokkeerd.. Ook op andere pc's zoals bij mijn broer ik kan er niet in, Hotmail vraagt om mijn password als ik dat geef zegt het programma dat het incorrect is en bied een codeaanvraag aan. terwijl ik als thuis hetzelfde password invul ik er meteen in kan????
  7. Hallo, ik heb een probleempje met mijn Hotmail: Ik kan mijn Hotmail account op mijn windows 7 huis pc gewoon openen( staat in favorieten en ww is gesafed) doch wanneer ik op mijn werk bijv mijn Hotmail wil bekijken dan lukt dat niet! Hoe los ik dit op? PS ik weet wel wat van pcgebruik maaarrrrr niet veel! (digibeet zeg maar)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.