Ga naar inhoud

ikiena

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ikiena

  1. Goede morgen, Ik heb een aantal maanden geleden een pc bij Mycom gekocht. Windows 8.1 x64 I7 systeem met een recovery systeem. Nou wil ik een andere (illegale) windows 8.1 x64 installeren maar dat lukt mij voor geen mogelijkheid. Hiervoor heb ik ook een pc bij Mycom vandaan, en dat was een I5 systeem en daar kon ik alles mee doen wat ik wou. Maar bij deze is het niet mogelijk. Er zal wel iets in het bios veranderd moeten worden maar ik weet niet wat. Kunt U mij misschien helpen. Mvg. Wessel Zevenhek
  2. ik zal van de week kijken als daar even tijd voor om hem weer op te install. en kijken zoals jij het zegt. bedankt maar weer zover. Je hoort nog van me hoe het afloopt.
  3. ik heb een pc van medion. zit een recover systeem op. heb hem heel vaak terug gezet op fabriek instelling. Vista. dus kan er weinig fout gaan zou je zeggen. dan begin je langzaam met programma's op te zetten. spellen en software. en dan begint de problemen.
  4. heb van alles uit geprobeerd, maar kom er niet uit. het probleem blijft.
  5. Ik ga het proberen. bedankt tot zover. Mocht het niet geholpen hebben, dan kom ik wel weer terug op dit onderwerp. Bedankt
  6. werk met vista home premium sp1. recoversysteem. kaart ati hd 4850. drivers heb ik al gedownload. maar werkt niet. blijft steeds zeggen beeldscherm stuurprogramma wert niet meer, is hersteld. meer zegt het niet.
  7. Ik heb een medion pc gekocht en krijg steeds een melding op rare tijden van beeldscherm stuur programma werkt niet meer, is hersteld. Dat gebeurt ook tijdens een spel spelen of andere dingen die ik doe op de PC. Wie kan mij vertellen wat voor probleem dit is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.