Ga naar inhoud

Sien.

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sien.

  • Verjaardag 08-02-1989

Sien.'s prestaties

  1. Ik heb een probleem met mijn laptop (windows XP, IBM thinkpad R52) Als ik bij apparaatbeheer kijk, staat er bij 'overige apparaten' een geel vraagteken. onder overige apparaten vind ik ... biometric coprocessor ethernet-controller onbekend apparaat videocontroller videocontroller (VGA-compatibel) Bij deze opssoming staat er telkens een geel vraagteken + uitroepteken Ik heb normaal alle drivers staan, dus ik weet echt niet wat ik nu moet doen
  2. Dit lukt nog altijd niet. PC: IBM thinkpad R52 besturingssysteem: windows XP Home edition
  3. Gisteren heb ik mijn laptop gefragmenteerd en alles van programma's er opnieuw opgezet. Ook de drivers zijn allemaal geïnstalleerd. Nu heb ik en probleem voor mijn draadloze internetverbinding te instaleren (of hoe meot ik het zeggen). Hoe meer ik google, hoe zotter ik ervan wordt. ik begrijp het dus helemaal niet meer. het enige wat ik heb is '1394-verbinding ingeschakeld'. wij werken met ADSL ... kan er mij aub iemand helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.