Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Daylight

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, Ik heb begin deze week een controller gekocht voor de pc. een trust GXT 39. Eerst werkte de controller goed. Maar vandaag drukt hij automatisch de knop naar rechts in zonder dat ik aan de controller kom. Als ik het probleem op zoek is de opolossing om de controller open te vijzen en te ontstoffen. Maar Er kan na 4 dagen toch niet te veel stof inzitten? dit is de link van het toestel http://www.trust.com/en/all-products/18524-gxt-39-wireless-gamepad-for-pc--ps3 mvg
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.