Ga naar inhoud

cache

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

cache's prestaties

  1. Ok Dasle, Dat is al gelukt. Ik heb op F9 gedrukt en krjg inderdaad een windows set up recovery. Hij is dat nu aan het verwerken. Hoe kan ik in de toekomst vermijden dat dit nog voorvalt en wat is de reden dat dit probleem zich heeft voor gedaan? Alvast heel hard bedankt voor de hulp. Groetjes Kristof
  2. Hey Dasle, Ik heb een ASUS Netbook Eee pc Seashell series 15G29L000780
  3. Wie kan dit oplossen? Mijn netbook geeft bootmgr ontbreekt: druk CTRL+ALT+DELETE. Als ik dit doe komt steeds hetzelfde scherm terug met BOOTMGR is missing. Ik heb geen cd in een netbook pc om windows terug te installeren. Ik had hier een oplossing gevonden door te starten met op het windows teken + R te drukken voor het sturingsprogramma. Als ik dat doe krijg ik geen ander scherm. Enkel op F2 drukken lukt voor het blauwe scherm met de set-up. Hoe krijg ik mijn netbook pc terug aan de praat? Ik heb geen uitgebreide ICT opleiding dus heb geen idee hoe ik dit nu moet maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.