Ga naar inhoud

gaetan021

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over gaetan021

  • Verjaardag 29-09-1994

PC Specificaties

  • Monitor
    Acer Led 26.3''
  • Geheugen
    2.5TB
  • Grafische Kaart
    nVidia g100
  • Harde Schijf
    Seagate 2*1TB + 500Gb
  • Voeding
    352W

gaetan021's prestaties

  1. hallo, Ik ben mijn Windows Vista wachtwoord vergeten. Wat moet ik nu doen?? Vista er opnieuw opzetten? Ik heb geen wachtwoordhersteldiskette aangemaakt... aub help mij --> het is wel mijn administrator wachtwoord dus kan ik praktisch niets veranderen aan mijn pc... PLS help mij!! Het verhaal, Mijn zuster heeft om mij te pesten het wachtwoord van mijn pc verandert, dus ik kom erachter en probeer er via mijn BIOS in te geraken, ik heb zoiets gevonden als supervisor password en password en heb dienen verandert, het lukte niet, dus zij komt thuis en ik vraag, waarin heb je het wachtwoord verandert?? zij zegt het wachtwoord ik probeer het en het lukt nu aan geen kanten... Help mij AUB! grtz Gaëtan Verhulst
  2. Bestaat er niets zoals een emulator om games van Windows 98 en 95 die niet op de Windows Vista werken toch wel te kunnen spelen?? En kun je bv. ook Gta San Andreas spelen op een MAC??
  3. danku maar daar ben ek niks mee XD kzal dat laatste eens probere morge en kzal u late wetn ofdat et glukt is of nie... !!Grtz!!
  4. danke.... kzalt morge eens probere want men laptop ligt nog benede en heb geen zin om erachter te gaan... !!!Grtz!!!
  5. Maar dit is het juist ik krijg totaal niks behalve mijn bureaublad (zonder icoons) en GEEN start. Kben echt ten einde raad...
  6. heb je al geprobeerd je koeler en je ventilator van je pc uit te blazen,, zo niet probeer dat dan ff... en mss ook eens een zwaardere videokaart en HD. grtz!!
  7. nee srry ik krijg totaal geen taakbalk te zien... alleen kan ik windows taakbeheer openen en dan naar uitvoeren daar duw ek explorer.exe in en hij geeft geen kik bahalve komt er een foutmelding is er ng iets te doen aan mijn pc??... je zou mij wreed kunn helpen door een oplossing te vinden... want het is nogal moeilijk werken zonder taakbalk. maar ik kan nog altijd op internet, msn, maar geluid komt er niet uit :s ik vind het jammer want ik heb lang moeten sparen voor men laptopje :s
  8. hoi,, ik heb een probleemtje... op mijn laptop,, als ik mijn laptop opstart dan komt er geen taakbalk in als ik in taakbeheer ga en dan op uitvoeren, explorer.exe dan start ie niet op. wat kan ik doen om zo snel mogelijk mijn laptop terug aan d praat te krijgen... ik heb hem namelijk binnen een maand nodig op school M.V.G. Gaëtan Verhulst!!
  9. koop geen quad-core,, quad core is duur en heeft totaal geen zin,, neem nu dual 2 core, stukken goedkoper en je kan er alle games op spelen. grtz!!
  10. heb je al geprobeerd in je cd zelf te gaan en alle setups en ander apps te openen??? met welke OS werk je?? XP, VISTA, LINUX, MAC?? grtz!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.