Ga naar inhoud

drechaux

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door drechaux

  1. Heb Recuva gedraaid op m'n pc, maar zie geen files met de naam die niet meer zichtbaar zijn. En dit is denk ik het probleem Recuva kan ze net vinden want ik denk dat de Mp4 bestanden niet weg zijn , maar onzichtbaar. Aangezien het volume van m'n externe HD niet veranderd is. Daar had ik juist er voor naar gekeken en ben er zeker van dat dit onveranderd is.
  2. Goeiemorgen, Graag hulp in verband met mijn externe harde schijf. Ik raakte met m'n cursor een map aan op m'n externe harde schijf, en plots was die map weg. Map opties geprobeerd, geeft weer verborgen mappen tonen, is aangevinkt. Volume van schijf gecontroleerd, en deze geeft nog de juiste Mb weer. Heb externe HD verwijdert van Desk pc, en terug verbinding met stroom en Usb gemaakt. Voila ik ben ten einde raad, kan U mij helpen aub ? Bedankt op voorhand, Michaux Andre (drechaux)
  3. Prachtig falstring, ik hoef gewoon NIKS meer te doen nu. Alle mappen geven gewoon de liggende en staande afbeeldingen gescheiden weer. Pffft wat een werk dat gedaan is. Bedankt hoor Dre
  4. Hallo, ik heb een probleem. wanneer ik in een map met een honderd-tal foto's de liggende en staande bestanden wil scheiden, gebruik ik het hulpmiddel rechtsklik op muis en kies hier "groeperen op". Er staan reeds een vijf-tal voorgeprogrameerde items die je kan gebruiken, maar wanneer je een andere wil moet je klikken op "meer", en kan je zoeken in een lijst naar gelieve, je item aanduiden, terug naar het beginstadium gaan en dan staat jou eigen keuze bovenaan. Daar tik je dan op (in mijn geval is dat "breedte") en je map wordt geklasseerd met liggende en staande foto's. Dit moet echter telkens opnieuw in elke map gebeuren. Nu was mijn vraag omdat ik zeer veel mappen wil rangschikken, of het mogelijk is om in mijn geval "breedte" VAST bovenaan te zetten zodat ik niet telkens voor elke map de ganse bewerking hoef te doen. Ik heb reeds geprobeert ipv het gewoon aan te vinken, naar boven te verplaatsen, maar telkens staat het terug in de onderliggende lijst met keuze mogelijkheden. Graag een oplossing zo die mogelijk moest zijn aub. Dank Dré
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.