Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

fred delestrez

Lid
 • Aantal items

  18
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over fred delestrez

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 02-09-1947
 1. lukt niet, aanvaardt geen PowerPoint om te converteren.. Met de gratis programma's dat het wel lukt zijn het altijd TRIALS of hebben ze een watermerk...... Ik wil wel overwegen om een "getest" en goedbevonden PP-converter te kopen...
 2. Ik probeer mijn zelfgemaakte PowertPoints te converteren naar *wmv of *avi om die via Cruzer USB te vertonen op mijn nieuwe Samsung TV. Ik doe dat oa via het programma Microsoft PowerPoint zelf en daar lukt dat soms WEL en andere keren ook NIET..Veelal is dan de klank niet mee..Wat zou hiervan de reden kunnen zijn ??? Ik ben ook geïnteresseerd in de EM Gratis PowerPoint Video Converter v3.20 (Freeware) Maar hier stuit ik op "beveiligingsproblemen" (AVG).. Weet iemand in welke winkel (West- of Oost-Vlaanderen) ik die Converter zou kunnen kopen ? Of heeft er iemand betere oplossingen POWERPOINT to TV ???
 3. Bedankt Asus, hier kan ik al rekening mee houden..ik wil geen tweede "miskoop" doen..ik heb al een DVDspeler-recorder die vraagt naar Avi's , maar geconteerde wmv en PowerPoint to Avi accepteert hij niet...foto's bewerkt op PC toont hij niet op TV ...en ga zo maar door
 4. juist, maar het gaat wel om ZELFGEMAAKTE PRESENTATIES niet om een foto-roll
 5. Hoe moet de extensie van mijn fotopresentaties (gemaakt bv met Magix, Elelements, Premiere, ACDSee, Psg, PTE)er uitzien om zonder dat er een brandprogramma aan te pas komt DIRECT te kunnen afspelen op TV. *mpeg2, *Vob DVD Movies en *Avi komen in aanmerking denk ik dan.. Maar mijn vraag is evenzeer welke TV'S kunnen dit..ik denk aan Samsung UE46D6530 ..zijn er mensen die hierin enige ervaring hebben ?
 6. probleem opgelost beste Hulk ! Ben je zeer dankbaar!! Fred.
 7. http://img339.imageshack.us/i/36257120.jpg/ op een fotomap gaan staan en rechts klikken http://img403.imageshack.us/img403/4314/94299418.jpg op het bureaublad rechts klikken ik geloof niet dat we er op die manier uitgeraken....
 8. Imageshack - screenshot001ery Imageshack - screenshot002nxv hier zijn de twee mapjes; eentje "met baar" waar ik foto's kan inschuiven en eentje "zonder baar" waar ik niets kan mee aanvangen..
 9. OK Gadwin ziet er erg handig uit..nu hoef ik enkel nog te weten hoe ik een discussie die screenshots kan invoegen..gewoon kopiëren en plakken lukt blijkbaar niet..
 10. Bedankt voor je aanhoudende hulp beste Hulk! Tabblad aanpassen staat bij mij op fotoalbum of Afbeedingen..ik veronderstel dat dit ok is.Met screenshot bedoelde ik een gewoon printscreen, snagitshot of iets "fiksen" via "one-note" van Microsoft Office 2007.Dat kreeg ik dus niet in dit forum. Gadwin kende ik niet, maar dat moet ik dus dringend eens uitproberen..
 11. Sorry opnieuw.. We hebben blijkbaar niet dezelfde gedachtenkronkels..ik weet niet niet waarover jij het hebt als je praat over programma's.. ik heb het over een PC (windows xp),Deze computer, de C-schijf, Mijn Documenten, Mijn Afbeeldingen..daarin bevinden zich enkele aangemaakte mappen met foto's, die ik openklik en wil verschuiven van plaats..er komt daar op dat moment geen enkel fotoprogramma aan te pas..
 12. SORRY hoor, ik kan geen screenshot plaatsen in dit FORUMBERICHT, of wel ??? HET GAAT NIET OM SORTEREN op naam, type etc, noch om pictogrammen te schikken.. het gaat gewoon om foto's te verschuiven van plaats in de rij... dan verschijnt er een verticale lijn waar je die foto kan inschuiven of verplaatsen.. In de ene serie foto's kan ik dat en in een andere niet.. Misschien moeten we eens mailen met screenshots ?
 13. WINDOWS XP mijn documenten of ook in Mijn Afbeeldingen
 14. In een map foto's kan ik foto's opnieuw rangschikken door die slepend in te voegen op de plaats waar een verticale zwarte "baar" komt, alwaar ik ze dan kan tussenschuiven.. In een andere map foto's kan ik dat NIET, daar er geen verticale "magnetische baar" verschijnt bij het verplaatsen van foto's..ze komen half op elkaar te liggen, zonder dat ik die kan inschuiven.. Vanwaar het verschil, en wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn ?
 15. bij het her-rangschikken van foto's in een map, kan ik via de zwarte vertikale baar, foto's magnetisch inschuiven en zo hernummeren... bij andere fotomappen verschijnt die vertikale baar NIET en dus kan ik die foto's niet opnieuw rangschikken.. wat zou de oorzaak hiervan kunnen zijn ? Fred.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...