Ga naar inhoud

ce914

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ce914

  1. srry. bedankt voor de info, zal morgen direct zo'n adaptors gaan kopen, speelt het merk van uw modem-router een rol bij het merk van de adaptors?
  2. Zal het werken denk je, alle muren zijn wel met gewapend beton. of is het nu niet meer via draadloos? Zal het nu gewoon via de electrische kabels lopen??
  3. heb nog een 2e router (Belkin van in vorig huis) liggen. Deze aan te schakelen op de tel kabel in men kamer, is dat een oplossing. T'is wel een router met ingebouwde modem, heb hier al andere posts gelezen, ziet er behoorlijk ingewikkeld uit.
  4. en dat systeem van home pluggen, wat houd dit juist in??
  5. hallo, sinds kort ben ik verhuisd en is draadloos netwerk echt niet meer mogelijk door de dikke muren. Het probleem is nu, ik wil internet via de telefoonlijn aangezien deze toch in mijn kamer komt. De modem inc router (belgacom B-box) staan in het bureau. Als ik internet wil, wat moet ik nog doen om het te doen werken?? Als ik de tel kabel aansluit op pc doet hij gewoon niets. Heb wel al een adsl splitter tussen gestoken in men kamer. Moet de b-box ook verbonden zijn met die kabel in men kamer?? Of wat heb ik nog nodig van kabels en dergelijke? srry ik ken echt niets van pc's grts Cedric
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.