Ga naar inhoud

nikita1165

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over nikita1165

  • Verjaardag 29-11-1965

nikita1165's prestaties

  1. De pictogrammen in de taakbalk en het systeemvak hebben weer de normale grootte. Gevonden via Google: de vormgeving van het bureaublad wijzigen in Windows XP-stijl. Bij mij stond deze instelling op "aangepast". Raar maar waar... probleem opgelost! Toch bedankt om mee te denken.
  2. Dat ga ik zeker eens proberen, Tjoepke! Ik laat je wel weten of het gelukt is. Alvast bedankt om mee te denken!
  3. Hoi Hopelijk zit ik in de juiste topic. Sinds een paar dagen zijn de pictogrammen in mijn taakbalk, systeemvak en in de menubalk start (zie printscreen) uitvergroot. De icoontjes zijn niet meer mooi omrand. Je ziet de pixels. Heb al vanalles geprobeerd en tot nu toe zonder resultaat. Ik heb een Packard Bell pc met Windows XP. Vorige maand heb ik een smartrestore (opnieuw geïnstalleerd) gedaan. Vind het wel raar dat mijn pc aangeeft dat ik met een CRT-monitor werk terwijl ik een LCD-scherm heb. Ben dan een driver gaan zoeken voor het beeldscherm (BENQ T701). Bij het openen van het bestand krijg ik allemaal vraagtekens. Kan iemand mij helpen aub? Alvast bedankt. Groetjes Nikita
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.