Ga naar inhoud

occido

Lid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door occido

  1. Updates worden weer uitgevoerd. Ik heb ESET NOD erop gelaten omdat ik een vriend heb die zegt dat die veel beter werkt dan AVG. De problemen zijn opgelost.
  2. http://speccy.piriform.com/results/EbC6asFvElhdSA8BslVSwlg Ik ben er ondertussen achtergekomen dat er een of ander process genaamd javaw.exe bezig was iedere keer dat ik mijn pc opstarte en dat dat proces er doodleuk 12.000 keer op staat. Ik lijk het op dit moment even weg te hebben gekregen maar mij kennende kan het straks weer terug zijn dus als je in staat bent meer info te geven over dat ding zou dat handig zijn. Alvast bedankt.
  3. Ok dit is niet normaal meer, mijn computer kan nu opeens een halve minuut nodig hebben enkel en alleen voor het wisselen van tabblad in mijn browser, ie loopt zelfs gewoonweg vast tot het punt dat ik het moet uitzetten door de aanknop ingedrukt te houden om em trg aan te zetten erna. Dat terwijl ik gewoon kon gamen aan de gebruikelijke 60 fps.
  4. Ik heb op aanraden van een vriend een systeem herstel en (op dit moment) kan ik terug gamen. Me pc is wel een beetje trager geen idee of dit normaal is. Ik heb ergens gelezen dat jij en alle anderen dit vrijwillig doen, iedereen helpen met een probleem. Mijn respect daarvoor, dat is heel vriendelijk.
  5. Als het iets betekent, ik heb net nog eens geprobeerd me driver opnieuw te installeren en toen ik het weer probeerde bij de eerste crash voor de BSOD die altijd de 2de crash is zag ik rechts boven een teken komen waarin ston: D-SUB
  6. Nee ik was er zelf al van verbaasd, het is een pc gekocht op gamePC.nl . De specificaties zijn: cooler master K-380 advanced 3.0, 600 Watt cooler master voeding, i5 4430 3.00 GHz, MSI H81M-E33 V2,Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3-1600, 1000GB SataIII hardeschrijf, AMD Radeon r7 260x
  7. PS2(ik mocht niet opnieuw bewerken): Ik heb net gekeken bij de foutmeldingen van me pc(had ik eerder aan moeten denken) en ik krijg dit scherm: http://i1075.photobucket.com/albums/w422/5thyplosion5/driver%20probleem.jpg als ik op de link in het scherm klik kom ik op een pagina van hp uit maar wel "404 page not found".
  8. Ik heb sinds gisteren ochtend opnieuw het probleem van de BSOD's, deze keer gebeurt het elke keer dat ik het probeer en heb ik niet af en toe het geluk dat ik even kan spelen. De eerste keer dat ik een spel launch sluit het spel zichzelf af met een standaard foutmelding en de tweede keer met een BSOD. Ik heb de eerste BSOD en de laatste(van deze zelfde ochtend nog) bij dit bericht toegevoegd. Het gebeurt enkel bij het launchen van een gedownloade game (maakt niet uit welk), ook kan ik vrijwel zeker zeggen dat het geen hitte probleem is. Ik heb met MSI Afterburner gekeken wat de temperatuur van me GPU is wanneer het gebeurt en die is dan maar 47°C . Ik heb me pc opengehaald maar er zat vrijwel geen stof in. Ik heb malware anti malwarebytes gebruikt maar dat heeft ook niet geholpen. Hopelijk slagen jullie erin dit snel op te lossen, als gamer is het niet leuk om geen games te kunnen spelen BSOD.txtBSOD2.txt PS: Ik heb ook de driver van me gpu verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar dat had ook niks veranderd.
  9. Nee, daar staat er niks van maar ik heb in al de tijd hiertussen geen BSOD meer gehad dus het lijkt erop dat het gestopt is.
  10. Ik gebruik google chrome, heb het nu net weer getest en wilt nog niet werken.
  11. Ik kom tot aan op next klikken maar dan gebeurt er helemaal niks, krijg nergens geen optie tot opslaan, heb nergens geen bestand met die naam ofzo, niks gebeurd.
  12. En ik heb weer eens te vroeg gesproken, iedere keer dat ik nu een spel van me wil spelen krijg ik een BSOD: BSOD.txt Klein detail dat misschien iets betekent: iedere keer dat dit gebeurt is de 2de keer dat ik het programma opstart, de eerste keer sluit het zichzelf gewoon en tweede keer BSOD. Vandaag in tegenstelling tot vorige BSOD's blijf ik het iedere poging na een BSOD opnieuw krijgen.
  13. Er wordt niks meer gevonden, Als ik nog een BSOD krijg zal ik een update doen, momenteel is het gestopt dus bedankt voor de hulp.
  14. Je hebt gelijk, ik heb over die typfout heen gekeken. sfcdetails.txt
  15. Om de een of andere reden lukt de laatste stap niet. Ik heb het een paar keer nagekeken en kon niks ontdekken dat anders was dan weergegeven. Ik heb dus maar effe een screenshot gemaakt van me opdrachtpompt scherm:
  16. Ik heb mijn drivers toen geüpdate ja. En heb in de tussentijd nog 1 BSOD gehad: BSOD 2.txt Goede vakantie gehad?
  17. ow oops, dacht dat dit een ander onderwerp was, deze is ondertussen opgelost geraakt, hoe dan ook bedankt dat je meedacht hier.
  18. Het lijkt me niet dat dat het probleem is want 1. ik geloof dat dat al op standaard staat en 2. ik krijg me BSOD wanneer ik een gedownload spel met of zonder internet opstart.
  19. Hier is het blue screen view bestand: BSOD.txt
  20. Ik dacht dat het eindelijk was opgelost met grafische kaart updaten enzo maar ik blijk ongelijk te hebben. Het is net opnieuw gebeurd, nog suggesties op wat het zijn kan?
  21. Dank je voor je hulp, heb java geüpdate en zal het in de gaten houden, tot op heden is het gelukkig nietmeer teruggekomen.
  22. blue screen view: BSOD.txt speccy: http://speccy.piriform.com/results/ovQRLdH73v7rTHLbhbWiYYR
  23. Afgelopen zondag (met de hitte toen) kon ik opeens geen van mijn spellen meer opstarten (gedownloade spellen wel te verstaan), een vriend dacht dat dit kwam doordat me CPU te warm zou worden. Maandag en dinsdag kon ik terug probleemloos gamen en nu heb ik het probleem opeens weer en me CPU stond op de laagste hoeveelheid °C mogelijk dus kon niet oververhit zijn. In de kast zit maar een heel klein beetje stof ik heb laatst nog veel stof eruitgehaald en toen had ie dat probleem nieteens. Nu heb ik bij mijn probleemmeldingen dit gevonden: Ik heb nu dus geen enkel idee waar dit op slaat ofzo, dus heeft iemand een idee wat ik kan doen? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.