Ga naar inhoud

GJP

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

GJP's prestaties

  1. Hallo,Misschien een eigenaardige vraag :mijn dochter is een game-fanaat. Tot nu speelde zij vooral met controllers (op Xbox, Ps4) enz.Ze zou nu ook graag gebruik willen maken van de PC . Hiervoor moet ze dan de muis en het toetsenbord kunnen bedienen. Ze is echter zodanig gehandicapt dat ze geen gevoel heeft in haar vingers en handen. Met de muis lukt het nog wel (wat vergelijkbaar met een controller) maar een toetsenbord bedienen is bijna niet te doen.Mijn vraag : bestaat er een soort toetsenbord dan je kan bedienen zoals een controller ?Mvg
  2. Hallo, Probleem is simpel opgelost. Na wat speurwerk las ik dat je eenvoudig kan dubbelklikken op een .tib bestand om het te openen. Zo gezegd, zo gedaan en inderdaad alle mappen komen dan te voorschijn. Met dank aan allen.
  3. Hallo Sento_, Bedankt voor je snelle reactie. Het betreft een .tib bestand van True Image Acronis Mvg.
  4. Hallo, Ik heb in mijn huidige pc uiteraard een opstartschijf C met win7, daarnaast een 2de nog omzeggens lege schijf van 2T zitten en op een externe schijf heb ik een image gemaakt van mijn vorige pc ( met True Image van Acronis). Nu ben ik een bestand kwijt en ik denk dat dit misschien nog terug te vinden is in die image. Twee vragen : 1) ik heb gezien dat je via True Image ook een image kan koppelen en zo deze gebruiken als virtuele schijf en daar eventueel dus bestanden van kan kopiëren. Wanneer ik de weg volg volgens het programma dan kan ik de image wel selecteren maar krijg dan de foutmelding dat er geen letter kan gegeven worden aan de partitie(s) . Hoe kan ik dit oplossen ? 2) Kan ik eventueel mijn volledige image terugzetten op de aanwezige lege schijf om dan zo aan de bestanden te kunnen komen ? Echter zonder gevaar dat mijn huidige C-schijf wordt overschreven ? Hopelijk weet iemand raad ! Alvast dank bij voorbaat.
  5. Hallo Dasle, Het probleem is opgelost !! De voeding was OK. Ben dan nog eens gaan kijken in handleiding van het moederbord en daar staan diverse fout-codes vermeld dewelke - via LED's - op het moederbord kunnen verschijnen. Zo zag ik dat wanneer de pc dus stopte na het eerste logo-scherm, er de code ' b4 ' stond. In de handleiding staat hiervoor : ' USB hot plug ' . Ik heb dan alle USB- kabels uit getrokken behalve deze van het toetsenbord en muis, en tot mijn verbazing startte de pc gewoon op. Na één na één de aansluitingen te hebben terug geplaatst is de schuldige een USB-kabel dewelke van mijn card-reader naar de achterzijde van pc loopt om via een USB-aansluiting op de achterzijde, nog extra USB-poorten te hebben aan de voorzijde van de computer. Na loskoppelen van deze kabel werkt de pc dus weer prima en start direct op . Bedankt voor uw antwoorden en raadgevingen. Groetjes, GJP
  6. Hallo Dasle, Wederom bedankt voor je belangstelling en mogelijke oplossing. Het veranderen van muis en toetsenbord haalde ook niets uit. Ik heb dit geprobeerd met toestellen die via bedrading werden aangesloten, alsook met draadloze muis en toetsenbord. Wat mij wel opviel was dat deze hardware slechts aangesproken werd nadat ik dus op de reset-knop had gedrukt om alles op te starten. Het probleem zit hem hiervoor. Precies dat bij gebruik van de gewone opstartknop en het voor de eerste maal verschijnen van het 'moederbordscherm' de pc in slaapstand komt en dus pas nadat ik op de resetknop heb gedrukt alles dan opnieuw opstart met succes. Wat de voeding betreft : dit is een CORSAIR RM750 - 750W ATX24 Groetjes, GJP
  7. Dag Dasle, Helaas, helaas .... geen verandering. Ik heb zelfs alleen de opstartschijf aangesloten en de andere niet maar het effect blijft hetzelfde. Groetjes.
  8. Hallo Dasle, Bedankt voor de tip maar helaas..... geen verandering. Mvg, GJP
  9. Hallo, Bedankt voor je reactie. Hierbij de gevraagde link : http://speccy.piriform.com/results/0aZpj7PNxMJDeYiwwvYFcQT Mvg
  10. Hallo, Ik heb van mijn dochter haar PC gekregen. Na herinstallatie van Windows7 en het bijplaatsen van enkele harddisks heb ik volgend probleem : Wanneer ik op de START-knop duw verschijnt het openingsscherm van het moederbord : Republic of Gamers ( het moederbord is een Rampage IV Extreme). Onderaan staat ook dat ik via F2 of DEL naar het BIOS kan gaan. Maar verder gebeurt er niets. Wanneer ik dan op de RESET-knop duw dan start alles terug op en na het openingsscherm gaat de pc ook gewoon verder en kom ik uiteindelijk in Windows terecht. Heeft iemand een idee of tip voor dit euvel op te lossen ? Alvast dank bij voorbaat.
  11. Hallo falstring, Bedankt voor je snelle reactie. Ik heb gedaan wat je schreef en een paar keer geprobeerd WLM te openen en weer te sluiten en alles werkte zoals het hoort. Wat ik nu wel gezien heb dat is dat "Windows Essentials" niet meer tussen de lijst van mij programma's staat bij "Programma's en Onderdelen". Is dit normaal ?
  12. Hallo, Wanneer - na het opstarten van mijn PC met windows 7 - ik WLM aanklik werkt alles prima. Na afsluiten WLM en even later terug aanklikken gebeurt er niets meer. WLM wil zich niet meer zichtbaar openen. Het icoontje ( omslag) staat wel rechts onderaan op het scherm maar het mailprogramma is niet meer zichtbaar op het scherm. Het programma is dus wel blijkbaar ergens geopend maar niet meer zictbaar. Ik dien dan mijn pc terug op te starten om opnieuw WLM zichtbaar te kunnen gebruiken. Heeft iemand dit ook reeds meegemaakt en wat is eventueel de oplossing. Mvg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.