Ga naar inhoud

aboboa

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

aboboa's prestaties

  1. Hi hallo wederom, Waarom had je die RSIT nodig? En wat moet ik nu doen? Thanks
  2. Waarom heb je die info nodig?info log.txt info log2.txt log2.2.txt
  3. Als ik me verplaats gebeurd het volgende, ik ga naar google en het duurt lang om te laden, dan krijg ik de melding dat ik geen verbindingen heb, De vliegtuigstand staat uit De wifi knop staat aan Maar geen netwerken gevonden Als ik dan bovenaan klik op verbinding instellingen weergeven Dan zie ik enkel op het scherm naast het woord verbindingen:2 iconen WI-Fi: niet verbonden Ethernet niet verbonden. Klik bij WI-Fi op bekende netwerken beheren, dan zie ik mijn telenet naam: telenet 04963 en staat er boven Kies een netwerk dat u NIET wilt onthouden en dat vind ik zo raar. Ik wil het juist wel onthouden. Als ik zeg dat ik hem wil vergeten krijg ik volgende melding: Fabrikant: Qualcomm Atheros Communications Inc. Beschrijving: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2,4 GHz) Stuurprogrammaversie: 3.0.1.155 Fysiek adres: ‎F4-B7-E2-8A-D0-0F Verder kan ik nog kiezen om een VPN-verbinding toe te voegen, maar heb geen idee wat dit is , en weet ook niet of ik deze gegevens heb: VPn provider, naam van verbinding, servernaam of adres, gebruikersnaam optioneel of wachtwoord optioneel. Alles veranderd dus bij verplaatsing, dan kan ik ook geen netwerk meer kiezen :s
  4. Beiden namen zijn hetzelfde, telenet 04963. Nu heeft mn laptop verbinding en als ik hem verschuif (dus mn laptop een kamer verder breng) en google intik : krijg ik deze melding: Uw pc heeft geen verbinding met een netwerk Controleer of het webadres juist is. Zoek de pagina met een zoekmachine. Vernieuw de pagina na een paar minuten. Controleer of alle netwerkkabels zijn aangesloten. Controleer of de vliegtuigstand is uitgeschakeld. Controleer of de wifi-schakelaar is ingeschakeld. Controleer of uw pc verbinding kan maken via mobiel breedbandinternet. Start de router opnieuw. Ondertussen ben ik weer terug gekeerd naar de plek van waar ik eerst zat en gaat internet weer normaal. Het probleem ligt hem als ik ergens ga staan met de laptop.
  5. Ik heb de wifi knop eens van aan nr uit en omgekeerd gedaan. Nu zie ik plots nog 2 'buren' tussen mijn netwerklijst, maar beiden hebben maar 1 streepje. Verder heb ik mijn modem ook al eens aan en uit gezet. Wel al een model van ongeveer 3 a 4 jaar.
  6. Hi Willem, Ik zie enkel mijn modem naam staan, ik zie niemand meer van de buren staan.. (die zag ik vroeger wel staan) en als ik verbinding maak met mijn netwerk, zegt ie enkel netwerkvereisten controleren en dan is ie online. Verschuif ik mn laptop echter een meter valt mn internet weg en dat is het frustrerende. Daarstraks zei hij wel iets van een fout code zes toen ik een meter verder was.
  7. En bij wifi, zag ik vroeger ook buren hun naam staan, zou dit er iets met te maken hebben?
  8. Alvast bedankt voor je reactie, maar als ik dan kies voor een nieuw netwerk instellen- Selecteer een draadloze router of toegangspoort voor configureren - zegt ie dat het tot 90 seconden kan duren totdat niet-geconfigureerde netwerkapparaten kunnen worden weergegeven. Maar na die 90 seconden gebeurt er helemaal niks. Ik vind het echt bizar. Want nu kan ik perfect op internet, verschuif ik mijn laptop een meter vallen al mn blokjes weg en heb ik geen verbinding meer met internet. Wat kan ik nog meer doen? Kan er iets inwendig aan mn pc kapot zijn? Of moet ik opnieuw contact zoeken met telenet, die denken dat het probleem aan de modem ligt? Maar dat denk ik niet, want anders had ik op de tablet ook geen internet. Het teken met de breedbandverbinding is weg en ik weet nu niet of dit goed is ofniet. Ik word er een beetje moedeloos van..
  9. Hallo, Ik heb windows 8 en gebruik internet van telenet via een wifi-modem. Ik heb onlangs perongeluk op verkeerde dingen geduwd. Nu kan ik enkel internet gebruiken op mn laptop als ik heel dicht bij de modem zit, vanaf ik een kamer er naast ga of enkele meters verder loop (2m) met mijn laptop, zakt de frequentie heel hard naar beneden en heb ik geen internet meer. Als ik op de internetfrequentie (die balkjes, sorry ik ben een complete leek) duw, zegt hij : geen breedbandverbinding- deze verbinding is niet beschikbaar omdat er een probleem is met de modem of de netwerkadapter is opgetreden. Maar met bvb een tablet heb ik blijkbaar wel internet in die andere kamer, vandaar ik denk dat er iets fout is met een computerinstelling. Ik heb ook geprobeerd met probleemoplossing, maar komt niet echt iets duidelijk uit. Kan er mij iemand aub helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.