Ga naar inhoud

debruynba

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door debruynba

  1. Zonder aansluiting op de aansteker vallen de batterijen van een GPS snel uit. Mag ik voor mijn GPS de USB-lader van mijn PDA gebruiken? Is het niet zo dat al die laders (met USB-kabel) universeel zijn? En zijn die meegeleverde USB-kabels nu ook al dan niet universeel, in tegenstelling met wat in die handleidingen telkens staat. Ik ben benieuwd naar jullie reacties.... ---------- Bericht toegevoegd om 16:16 ---------- Vorig bericht was om 16:02 ---------- Wellicht kan je die externe batterijen dus niet voor je laptop gebruiken. Of vergis ik me daarin? Dan moet je op zoek naar externe batterij die je in de plaats van je AC stroomadapter. En dan wordt het gevaarlijk: op welke stroomsterkte werkt men laptop ook al weer?
  2. Ik ben al een tijdje op zoek naar een software om .avi bestanden af te spelen, samen met subtitles (.srt) bestanden. Het lukt me niet met The Core Media Player (TCMP). Moet ik nog andere programma's installeren? Of bestaat er een alternatief dat draait onder Windows CE? Op PC gebruik ik VLC, maar dat programma draait niet onder het OS van mijn MIO.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.