Ga naar inhoud

dieterborgers

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

dieterborgers's prestaties

  1. Het is eindlijk gelukt, het installeren heeft wel 15 uur geduurt maar het is eindelijk in orde.bedankt voor de snelle reactie
  2. er staat nu windows 8 op en deze stond er ook op bij aankoop van de laptop, ik probeer via windows store win 8.1 te installeren, het downloaden gaat goed maar als ik dan opnieuw opstart krijg in na een paar uur een foutcode. de systeemherstel was terug naar fabrieksinstellingen.
  3. er staat nu windows 8 op en deze stond er ook op bij aankoop van de laptop, ik probeer via windows store win 8.1 te installeren, het downloaden gaat goed maar als ik dan opnieuw opstart krijg in na een paar uur een foutcode. de systeemherstel was terug naar fabrieksinstellingen.
  4. Hoi. Ik probeer om opnieuw Windows 8.1te installeren, maar ik krijg steeds de volgende foutmelding : fout 0xc1900101 - ox20003 ik heb een windows 8 laptop van MSI CR61 en na een systeemherstel lukt het me niet meer om win8.1 te instaleren, alle drivers en updates zijn gebeurt. Elke suggestie / hulp is welkom dank bij voorbaat dieter
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.