Ga naar inhoud

Mirjam

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mirjam's prestaties

  1. Na het uitvoeren van het bovenstaande wilde ik de logfile hier plaatsen. Maar dit ging niet, mijn browser (Google Chrome) werd gesloten en Crossbrowse nam het over. Het lukte niet om de file als bijlage toe te voegen (ook niet met Internet Explorer) en er gebeurde dingen die ik zelf niet deed. Ik had het vermoeden dat ik gehackt werd? Ik heb daarom een back up van mijn bestanden gemaakt en mijn laptop naar de fabrieksinstellingen teruggezet. Ik wil jullie bedanken voor de hulp, als ik ooit nog problemen heb met mijn laptop kom ik hier zeker weer terug!
  2. Goedenavond, Na het downloaden van een bestand zijn er een aantal programma's, en een installatie, op mijn laptop terecht gekomen, die ik er niet meer af krijg. Ik krijg een error in beeld (zie foto). Vervolgens krijg ik een installatie te zien en als ik dit cancel start 'AnyProtect' op. Dit programma heb ik al meerdere keren verwijderd, maar telkens komt het terug. Naast AnyProtect staan ook SmartWeb en Stormwatch na het cancellen van de installatie op mijn laptop. Wie kan mij helpen om de installatie van mijn laptop te krijgen? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.